NextJob Outplacement

Plaats een review

NextJob Outplacement ondersteunt boventallige en ontslagen werknemers met het vinden van een nieuwe baan. Het hoofdkantoor van NextJob Outplacement is gevestigd in Soest. Wij hebben vestigingen in het hele land.

Voor werkgevers:

Nextjob Outplacement - professioneel outplacement en reintegratie Ontslag of re-integratie? Nextjob Outplacement begeleidt u bij het vinden van een nieuwe baan! Nextjob Outplacement helpt u individueel en professioneel bij re-integratie in de arbeidsmarkt en het zoeken naar een nieuwe baan. Wij kunnen u persoonlijk begeleiden naar een nieuwe baan. De specialisten van Nextjob Outplacement vindt u in o.a. in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Soest, Den Haag, Breda, Eindhoven en Tilburg.. Outplacement voor de werknemer Nextjob Outplacement richt zich zowel op de naar werk zoekende individu als de werkgever. Werkzoekenden worden individueel en professioneel begeleidt naar nieuw werk. Door middel van trainingen en onderzoek helpen wij u naar nieuw werk wat bij uw kwaliteiten en wensen past. 


Voor werknemers:

Outplacement voor de werkgever Maar ook voor werkgevers die naar outplacementmogelijkheden zoeken voor hun personeel kan Nextjob Outplacement veel betekenen. Wanneer uw bedrijf te maken krijgt met collectief outplacement, kunnen wij het outplacement traject uit handen nemen en uw medewerkers effectief begeleiden naar nieuw werk. Ook wanneer er een medewerker van u ziek is en u een Tweede Spoortraject zoekt kunnen wij u helpen. Nextjob Outplacement is gecertificeerd door Cedeo, een onafhankelijke instelling die certificaten uitgeeft op basis van klanttevredenheid onder werkgevers over de dienstverlening van het outplacementbureau.


Wij zijn gevestigd in:

Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hengelo OV, Rotterdam, Soest, Tilburg, Utrecht

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.