Artikel geschreven door Werksite.nl

Loopbaancoaching: controle over je loopbaan

Het is iets waar iedereen bang voor is: een baan die niet meer bij je past en er is geen toekomstperspectief bij je werkgever. Hierdoor is er geen uitdaging in je werk. Daardoor neemt ook je motivatie af. Dit zorgt ervoor dat je minder snel op zoek gaat naar een nieuwe functie en je carrière vast komt te zitten. Van die gedaalde motivatie word je moe; de energie die je vroeger kreeg van je baan is er niet meer, en dit wordt ook weerspiegeld in je sociale leven. Je komt in een neerwaartse spiraal. Herkenbaar? Dan ben je nog op tijd om actie te ondernemen! Een loopbaancoach kan jou helpen...

 

Herken jij jezelf hierin? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs. Wij staan je ook gratis te woord via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

 

De prijs van zekerheid

Mensen willen zekerheid, met name wanneer het om hun loopbaan en inkomen gaat. Dat is logisch, je zegt natuurlijk niet zomaar je salaris, secundaire voorwaarden en vast contract op. Het lang vasthouden aan deze zogenaamde zekerheid kan er echter wel voor zorgen dat je in een vicieuze cirkel terechtkomt, waar je heel moeilijk weer uit komt. Wanneer alle leuke collega's vertrokken zijn en jij blijft alleen achter vanwege de zekerheid van een inkomen.

Je hebt wel zekerheid, maar tegen welke prijs? Je bent ongelukkig, hebt geen motivatie, nergens meer zin in en begint je af te sluiten van je vrienden. Daar moet je voor oppassen en de hulp van een loopbaancoach kan je helpen om daaruit te komen en voorkomen dat je er überhaupt in terechtkomt.

Interesse in wat een loopbaancoach voor jou kan betekenen? 

 

 

Neem de controle over je loopbaan terug

Een loopbaancoach kan je helpen om te ontdekken waar jij weer energie van krijgt en wat er nodig is om jouw loopbaan een boost te geven. Dit doen loopbaancoaches op verschillende manieren. Iedere coach heeft zijn of haar eigen specialiteit. Er zijn coaches voor vrouwen, voor hoogopgeleiden, mensen die herstellende zijn van kanker, coaches met ADHD, burn-out of hooggevoeligheid als expertise. Volop keuze. Om de juiste coach te vinden is het essentieel dat er een goede klik is tussen de coach en jezelf, zodat de coach je het beste kan helpen.

 

Om die klik te kunnen garanderen, geeft Werksite je de mogelijkheid om volledig gratis en vrijblijvend drie offertes aan te vragen van loopbaancoaches bij jou in de buurt. Bel nu en ontvang drie offertes die je kunt vergelijken, zodat je zelf de keuze kunt maken welke coach het beste bij je past.

 

Investeer in jezelf en je toekomst

Het is belangrijk om realistisch dit traject in te gaan. Loopbaancoaches zijn specialisten, geven persoonlijke aandacht en advies op maat. Met dit advies kan jouw carrière een nieuw leven worden ingeblazen. Gemiddeld liggen de kosten voor een loopbaancoachingstraject tussen de €750 en €1000,-, als je een langer traject of een traject met een niche specialiteit wilt volgen kunnen de kosten oplopen tot meerdere duizenden euro’s. Gelukkig zijn veel werkgevers bereid om te investeren in jouw loopbaan.

 

Denk jij dat een loopbaancoach jou kan helpen meer uit je carrière te halen? Neem dan nu contact op met onze gespecialiseerde professionals! Vul onderstaand contactformulier in.

Heb je een vraag over dit onderwerp, vul het formulier in:

Relevante artikelen en diensten

Beroepskeuzetest

Welke baan past het beste bij mij?

Artikel

Loopbaanadvies verhoogt het rendement van werknemers

Gemiddeld is 58% van alle werknemers van mening dat loopbaanadvies een belangrijke bijdrage levert a...

Artikel

Loopbaanadvies nodig, stel je vraag

Wil je weten wat voor jou de juiste functie is? Heb je het idee dat je vastzit in een doodlopende ba...

Artikel

Werkgeluk voor jezelf creëren

Ben jij ook toe aan (werk)geluk?Ik neem je mee in wat (werk)geluk is en hoe je dat voor jezelf zou k...

Artikel

Succesvolle carriereswitch maken!

Heb je het gevoel dat je qua werk niet op de juiste plek zit, dat je baan een sleur wordt of heb je ...

Artikel

Loopbaan op dood spoor

Volgens loopbaanexperts is het geen uitzondering dat werknemers blijven hangen in een functie die ...

Artikel

Pensioenadvies door professionals

Dat je op je 65e geen AOW meer krijgt, wist je al. Deze leeftijdsgrens gaat langzamerhand omhoog. Wa...

Artikel

Wat is loopbaanplanning?

Carrière maken is natuurlijk mogelijk zonder vastomlijnd plan, maar waarom zou je dit op toeval a...

Artikel

Hulp bij loopbaancoaching met een loopbaancoach

Het overkwam mij zelf ook: ik had toerisme gestudeerd maar kon geen leuk werk vinden na mijn afstude...