Carrièrepoort

Bekijk bedrijfsprofiel

Management Development (basis en verdiepend)

€ 0,00 (3 maanden)

9.0

Aantal vestigingen: 5 Aanbod beschikbaar: Online, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam Max. 7 deelnemers

Voor wie is de cursus bedoeld:

De cursus Management Development Basis t.w.v. €995,- is GRATIS met STAP budget. Specifiek bedoeld voor alle aankomende en startende managers die managementvaardigheden willen versterken en aan persoonlijk leiderschap willen werken. De cursus Management Development Verdieping t.w.v. €995,- is GRATIS met STAP budget. Deze cursus richt zich op managers of teamleiders met minimaal 3 jaar ervaring die zich verder willen ontwikkelen qua strategische visie en een succesvol en effectief team willen creëren.

 

Inhoud van de cursus

Deze cursus bied je de mogelijkheid om de kwaliteit van je organisatie, van je rol als manager en de kwaliteit van je medewerkers te verbeteren. De succesfactoren zijn de concrete SMARTI-benadering en de praktische koppeling tussen theorie en werkveld, met inspirerende gastsprekers. In de verdiepingscursus leer je thema’s die middels complexe casuïstiek de geleerde lesstof uit de basistraining integreren. We gaan strategische ontwikkelings- en planningstools verkennen en toepassen. Verder ga je aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap en met het leiderschap van je medewerkers: hoe versterk je communicatievaardigheden, accountability, veerkracht en eigenaarschap van hen?

Gedurende 3 dagdelen leer je thema’s die bijdragen aan (persoonlijk) leiderschap, veerkracht en kwaliteitsverbetering van de manager en zijn/haar team. De werkvorm is uitdagend, theorie is gekoppeld aan praktische cases en we stimuleren co-creatie: met situaties uit ieders organisatie kom je tot de meest succesvolle praktijkbenadering en leren we dus veel van elkaar.

De cursusleiders zijn HBO+ professionals met ervaring in diverse werkvelden. Bij het leren gaan we uit van zowel denken, voelen als doen. Het zal van tijd tot tijd confronterend kunnen zijn, om opbouwend te werken aan ieders persoonlijk leiderschap.

 

Resultaat

De cursus leert je nieuwe managementvaardigheden en stimuleert je communicatieve en sociaal-emotionele ontwikkeling. De kwaliteit van je persoonlijk leiderschap stijgt, evenals de kwaliteit van je team en die van je organisatie.
Deze cursus is gratis beschikbaar via de STAP-subsidie, deze kan je eenmaal per jaar gebruiken en heeft een waarde van €1000.

Heb je interesse? Vul je gegevens in