Succesvol loopbaankeuzes maken

Door Tom Spitters op 23 januari 2017  

Wat zou het fijn zijn als je in de toekomst kunt kijken. Je weet dan wat voor werk je doet en of je het hierin naar je zin hebt. Wist je dat dit best gemakkelijk is, door nu een juiste loopbaankeuze te maken? Je hebt namelijk zelf in de hand welke richting je opgaat en welke beslissingen je neemt, die doorslaggevend voor je carrière kunnen zijn.


Beroepskeuzeadviseur

Via Werksite heb je alle mogelijkheden om erachter te komen welke beroepsgroep het beste bij jou past. Je vindt op onze site heel veel informatie over kansen op de arbeidsmarkt. De economie trekt aan en voor jongeren is er (weer) volop werk. Naast werk dat jou leuk lijkt, is het bovendien best handig om nu al te weten welke beroepen voldoende toekomstperspectief hebben. Wist je dat een beroepskeuzeadviseur je hier alles over kan vertellen? Bovendien weet hij exact welke persoonlijke kwaliteiten nodig zijn voor bepaalde beroepen. Zo maak je gemakkelijker keuzes, waarvan je straks voordeel hebt.


Vergelijk drie beroepskeuzeadviseurs

Beroepskeuzetests

Je kunt bij Werksite ook terecht voor een gratis beroepskeuzetest. Als onafhankelijke site brengen wij jou gratis in contact met professionele loopbaanbegeleiders. Het gaat heel gemakkelijk. Op Werksite klik je jouw regio aan. In één oogopslag krijg je alle loopbaanbegeleiders te zien bij jou in de buurt. Je kiest er 3 uit en ontvangt van hen een gratis offerte. Jij bepaalt met wie je in zee gaat en het eerste intakegesprek is meestal gratis. Doe het snel en maak werk van je loopbaan.

 

Reageer

Meer artikelen binnen 'Loopbaanadvies'

Bekijk artikelen op categorie