Vraag

Ik kan moeilijk aan een baan komen

Ik ben nu al een half jaar jaar bezig om een baan te vinden maar helaas nog geen geluk gehad.
Sinds de crisis heb ik gemerkt dat het heel erg moeilijk is. Ik heb veel verschillende mogelijkheden uitgeprobeerd maar meestal geen bericht of een afwijzing terug. Ik ben niet vies van hard werken en ben zelf erg flexibel. Mijn brieven zijn keurig en ik heb een goede houding maar op een of andere rede wil het niet lukken.
Zelf kom ik niet in aanmerking voor een uitkering of andere financiele hulp en ben de laatste tijd erg creatief met mijn uitgaves maar ik wil toch een financiele zekerheid.

Er zijn vast meerdere met het zelfde probleem dus mijn vraag is, hoe gaan jullie er mee om en hoe komen jullie aan werk wat niet aan de andere kant van Nederlands is?

07-11-2022 Vraag van Susanne

Beste Susanne,
Hierbij nemen wij de vrijheid om ons aan u voor te stellen en willen daarbij graag aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Tjin Consultancy Group biedt begeleiding bij het solliciteren naar werk. Wij onderscheiden ons hierbij in het bieden van individuele begeleiding, middels persoonlijke trajecten geheel op maat gemaakt.

Wij zijn ervan overtuigd dat niemand lang werkloos hoeft te zijn. Om deze reden kiezen cliënten heel bewust voor Tjin Consultancy Group. Gemiddeld zijn onze cliënten 2 á 3 maanden bij ons in begeleiding alvorens zij een nieuwe baan vinden.

Bent u het ook zat om werkloos thuis te zitten? Heeft u genoeg van alle afwijzingen op uw sollicitaties? Of vraagt u zich af hoe u daadwerkelijk de show kunt stelen tijdens een sollicitatie gesprek? Neem dan contact op met Tjin Consultancy Group zodat wij tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen uitleggen wat wij voor u kunnen doen.

Afstand hoeft geen belemmering te zijn, want Tjin Consultancy Group verzorgt haar begeleiding ook via Skype.

Voor meer algemene informatie over Tjin Consultancy Group, verwijzen wij u door naar onze website: www.sollicitatiebegeleiders.nl

Is uw interesse gewekt? Dan zouden wij u graag willen benaderen om een afspraak in te plannen. Wij zijn per mail te bereiken via info@tc-group.nl en telefonisch op 06-28137795.

Uw nieuwe baan is in zicht!

Met vriendelijke groet,
Kim Tjin
Tjin Consultancy Group

07-11-2022 Antwoord door Kim

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste personeel

Wij staan in contact met honderden werkzoekenden in Nederland. De kandidaten solliciteren rechtstreeks op vacatures, maar je kan ook een zoekopdracht uitzetten in ons netwerk. Wij benaderen de kandidaten dan actief en maken ze enthousiast voor jouw organisatie.

Kandidaten traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40