Vraag

Kandidaten gezocht voor nieuw televisieprogramma, over levensvragen en dilemma's van 20'ers en 30'ers!

Ik ben op dit moment bezig met de redactie van een nieuw televisieprogramma voor Nederland 3, Ik kom bij je slapen. We hebben van dit programma een pilot gemaakt die uitgezonden is bij tv-lab (http://www.tvlab.nl/p/ik_kom_bij_je_slapen). In dit programma nemen we een twintiger of dertiger (tussen 22 en 40) met een levensvraag mee op een reis van drie dagen waarin iemand gaat couchsurfen bij een aantal verrassende personen. Daarvoor ben ik op zoek naar potentiƫle kandidaten met een mooie en herkenbare levensvraag of dilemma. Je kunt denken aan vragen op gebieden als werk, relaties, kinderen, ouders, idealen etc. Hoe concreter de vraag of het dilemma hoe beter, en als er ook nog binnen afzienbare tijd een beslissing genomen moet worden is dit helemaal mooi. Een aantal vragen als voorbeeld:

- Ik heb een baan in het buitenland aangeboden gekregen, maar mijn partner wil niet dat ik emigreer. Kies ik voor de baan of voor mijn partner?
- Ik kan maar geen werk vinden in mijn vakgebied, moet ik ver onder mijn niveau gaan werken of door blijven solliciteren?
- Ik ben midden dertig, wil een kind, maar kan geen partner vinden. Zal ik in mijn eentje een kind krijgen?
- Ik heb mijn droombaan aangeboden gekregen, maar ik moet daarvoor 70 uur per week werken en dat wil ik eigenlijk niet. Wat moet ik kiezen?
- Mijn vrouw heeft een goede baan en ik kan geen werk vinden. Moet ik fulltime huisvader worden?

Heb je een dilemma of vraag of ken je mensen die mogelijk interessante vragen hebben of kun je me op wat voor manier dan ook verder helpen, mail me dan op ruben@nachtzonmedia.nl. Voel je vrij om het bericht te delen in je netwerk, en als je me op wat voor manier dan ook verder kan helpen in mijn zoektocht, laat het me weten.
Vriendelijke groet,
Ruben

07-11-2022 Vraag van Ruben

Beste Ruben,
Je reactie heb ik gedeeld in mijn netwerk. Zodra ik iets hoor, laat ik het je weten.
Hartelijke groet en veel succes met je zoektocht!
Marianne Elken
info@elkentalent.nl
NOLOC-erkend

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40