TalentFirst Nederland BV

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

TalentFirst Carriereboost Programma

€ 0,00 (5 maanden) Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Online Max. 1 deelnemer

Wil jij ook met veel plezier naar je werk?

Meld je dan nu aan voor het Carrière Boost Programma

Heb jij geen werk of doe je werk wat je eigenlijk niet leuk vindt? De Carrière Boost gaat jou helpen om te komen waar jij graag wilt zijn in jouw loopbaan.

Samen met een loopbaancoach ga jij kijken wat ervoor nodig is om het beroep, werk of functie te krijgen, die het beste bij jou past. Of weet je precies welke opleiding je het beste kunt volgen om te komen waar je graag wilt zijn.   

Dit loopbaanprogramma t.w.v. € 995,- kun jij helemaal gratis volgen met de Stap-subsidie van de overheid. Let op! Op 1 juli is de volgende subsidieronde. Meld je dus ruim voor 1 juli aan, zodat we je op de lijst kunnen zetten. 

Wat je allemaal krijgt binnen het Carrière Boost programma:

● Online Programma van 30 dagen met 10 loopbaanopdrachten die je helpen naar waardevolle inzichten over wie je bent, wat je belangrijk vindt in jouw werk en welke beroepen hierbij goed zouden passen,

● Talenten analyse (Disc en Drijfveren test) die jouw inzicht gaat geven in jouw gebruiksaanwijzing, jouw voorkeursgedrag, jouw kwaliteiten en de omgeving (bedrijfscultuur) waar je het beste tot je recht komt,

● 3 uur persoonlijke loopbaancoaching.   

Geef jouw carrière een boost en ga binnenkort ook met nieuwe energie naar je werk.

Lees hier ervaringen van deelnemers:

“Ik heb dit traject als super waardevol ervaren. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en samen met mijn coach een 5-jaren plan gemaakt voor mijn carrière. De begeleiding was zeer professioneel, warm en stimulerend. Ik ben heel blij dat ik hieraan mee heb gedaan.”
Marije

 “De arbeidsscan en drijfverenscan heeft mij inzicht gegeven in waar ik nu sta, aan welke functies ik dit kan koppelen en hoe groot de arbeidskansen hierin zijn. Mijn coach was ervaren en toegewijd en wist uit te dagen. Ook kreeg ik tal van tips & tricks waar ik mee verder kan. Zinvol en dankbaar kijk ik terug op dit traject.” 
Sjoerd

Wil je ook deelnemen aan deze gratis training? Vul dan het aanmeldformulier in. Of bel 085 - 40 195 40.

Voorwaarde voor aanmelding is dat je dit jaar nog niet eerder van de Stap-subsidie gebruikt gemaakt hebt en tussen de 18 en 67 jaar oud bent.

Heb je interesse? Vul je gegevens in