JobStap

Plaats een review

Heeft u oog voor talent? Dan bent u bij Jobstap op het juiste adres. Jobstap kijkt naar wat mensen wél kunnen en houdt rekening met hun beperking. Ontdek wat Stichting Jobstap voor u kan betekenen.

Voor werkgevers:

Stichting Jobstap is een erkend en toonaangevend bedrijf voor participatie naar werk en jobcoaching. Wij helpen mensen met een arbeidsbeperking aan een baan. Onze specialiteit is het ondersteunen en begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel, autisme spectrum stoornissen, licht verstandelijke beperking in het vinden van een baan. Ook de begeleiding op de werkplek, het stimuleren en ontwikkelen naar nieuwe mogelijkheden staan hierbij centraal.

Samen met cliënten, opdrachtgevers en werkgevers denken we in mogelijkheden. Samen zien én benutten we kansen. Als iedere partij tevreden is, dan zijn wij geslaagd.

Samen met cliënten
Jobstap werkt samen met cliënten. Dat zijn mensen met een arbeidsbeperking waarmee we samen een baan zoeken.

Samen met onze opdrachtgevers
Jobstap werkt in opdracht van gemeenten, UWV, Arbodiensten, verzekeraars, werkgevers en verwijzers.
Samen met deze partijen werken we aan één gemeenschappelijk doel: we helpen mensen met een arbeidsbeperking bij het vinden of houden van een baan. Tegelijkertijd werken we aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn gevestigd in:

Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Heerlen, Lent, Oosterbeek, Rotterdam, Tiel, Utrecht, Venlo

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.