Fydalo bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten

Plaats een review

Fydalo bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten voor heel Nederland

Voor werkgevers:

Fysiotherapie is specialistische zorg. Zorg waarbij een persoonlijke benadering en menselijke toewijding hand in hand gaan. Fydalo,als bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten loopt al al jaren mee in deze branche. Hierdoor weet Fydalo precies wat u zoekt in die nieuwe collega fysiotherapeut. En wat jou als fysiotherapeut beweegt om die vervolgstap in je carrière te zetten. Vanuit deze kennis verbindt Fydalo fysiotherapeuten aan werkplekken, en andersom.

Wij kennen de volgende mogelijkheden voor bemiddeling:

Uitzenden
Dit is de meest flexibele vorm van bemiddeling. U doet een beroep op uw uitzendkracht op het moment dat u hem/haar nodig heeft. Hierbij geldt: geen werk, geen kosten.

Detacheren
Bij detacheren wordt er een vaste termijn afgesproken, waarbinnen een gegarandeerd aantal uur gewerkt wordt. Dit geeft u meer zekerheid voor een langere periode.

Werving & Selectie
U bespaart tijd en kosten door ons een passende fysiotherapeut voor u te laten vinden. Een klus die ons makkelijk en snel afgaat, doordat wij thuis zijn in uw branche en onze werkzoekenden kennen.

Payrolling
Wel de lusten, niet de lasten. Als u kiest voor payrolling bent u verzekerd van uw eigen medewerkers, zonder de bijbehorende risico's en administratieve verplichtingen. Deze nemen wij van u over.

Wij zijn gevestigd in:

Alphen aan den Rijn

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Uitzendwerk
  • Werving en Selectie
  • Alphen aan den Rijn
  • Zuid-Holland