(Loopbaan- en/of persoonlijke) verandering en/of beweging naar een volgende stap voor managers en directeuren

€ 1.633,00 (3 maanden)

9.8

Aantal vestigingen: 6 Aanbod beschikbaar: Online, Udenhout, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Tilburg, Vught Max. 1 deelnemer

Wordt vandaag de manager van morgen

Bij de Paskamer voorkomen we stagnatie in bedrijf en persoon via natuurlijke mobilisering dat aansluit aan bij VUCA, feitelijke onderzoeken en wendbaarheid organisaties.

 

Past het nog?

Misschien herken je het wel. Dat je diep van binnen iets anders wilt. En om allerlei redenen toch nog even blijft zitten. Dit is niet vreemd want uit onderzoek blijkt dat 68% van de managers ervaart vast te zitten.

Of je ervaart dat het binnen het MT of team stroef loopt, ondanks de goede managers aan boord. Hoe dan ook onzekere complexere steeds snellere verandering zal gaan toenemen voor organisatie en manager. Een toename van beweging in verandervermogen- en bereidheid wordt dan in organisatie, team en jouzelf verwacht.

 

Waar kies jij voor: veranderen en/of bewegen?

 

In dynamische marktomstandigheden is de grootste uitdaging het vinden en behouden van de toekomstige fit. Met De Paskamer zijn sleutelpositie en organisatie op hun toekomstige match voorbereid. Het past weer en het blijft passen.

Ontdek onze stapelbare pakketten via onze website depaskamer.careers of neem vrijblijvend contact op via de paskamer.careers en ga naar "aanmeten" voor een afspraak of stuur een app. De genoemde prijs is pakket "De Spiegel". Vergoedingen zoals via een zorgverzekeraar is mogelijk.

 

Heb je interesse? Vul je gegevens in