NoBlend Psychologisch Adviesbureau in Rotterdam

Naam:

Contactgegevens:

Toelichting:

 

Telefonisch advies? 085 - 40 195 40

NoBlend Psychologisch Adviesbureau

Jongeren en (Young) Professionals weer in hun kracht zetten door enerzijds helder inzicht te bieden in unieke talenten en anderzijds het vergroten van mentale veerkracht en persoonlijk leiderschap. Dat is waar het bij NoBlend om draait. =========================================================================== Met oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak word je door een ervaren Arbeidspsycholoog (MSc) bij jouw vraagstuk rondom studie-/beroepskeuze, loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit op professionele wijze begeleid. Er wordt gebruik gemaakt van psychologische tests, 360 feedback onderzoek, intelligentie onderzoek, training, coaching en therapie, waarbij de nadruk ligt op concrete en heldere adviezen en begeleiding. =========================================================================== Psychologisch adviesbureau NoBlend is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en Register Beroepskeuzeadviseurs (BKA), hetgeen de kwaliteit van de dienstverlening waarborgt. Daarnaast wordt er in de praktijk uitsluitend gewerkt met psychologische tests die door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) zijn goedgekeurd. Dit verzekert u ervan dat de tests daadwerkelijk wetenschappelijk onderbouwd zijn; met andere woorden betrouwbaar, valide en up-to-date. Deze tests zijn niet vrij online verkrijgbaar. =========================================================================== De Talent analyses en coachgesprekken kunnen zowel OP LOCATIE als ONLINE via een speciaal beveiligd platform plaatsvinden. Op locatie worden specifieke praktijkmaatregelen getroffen om de gezondheid van alle cliënten te kunnen waarborgen. Voor de online begeleiding wordt een beeldbel-platform gehanteerd dat aan alle privacy vereisten (AVG, ISO 27001 en NEN 7510) voldoet. De inhoud van onze gesprekken wordt uitdrukkelijk niet opgeslagen. =========================================================================== Interesse in studiekeuzeadvies, loopbaancoaching, ontwikkeladvies, assessment, of ben je op zoek naar een psycholoog of vitaliteitscoach voor jezelf of jouw werknemers? Ga voor meer informatie naar de website of neem direct contact op. Elke donderdag van 18:00-19:00 uu vindt het gratis virtueel inloopspreekuur plaats. Tijdens dit uur kan je zonder afspraak langskomen om persoonlijk met elkaar kennis te maken, en al je vragen rondom de verschillende programma's te kunnen stellen.

Specificaties

Algemeen:
Diensten Assessment, Beroepskeuze, Loopbaancoaching en Studiekeuze
Aangesloten bij Register BKA
Bedient Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland
Vergoedingen:
Uurtarief

Loopbaancoaching: € 100 tot €150

Beroepskeuze: € 100 tot €150

Studiekeuze: € 100 tot €150

Assessment: € 100 tot €150

Budget per deelnemer

Assessment: € 500 tot €1.500

Studiekeuze: € 600 tot €1.000

Beroepskeuze: € 600 tot €1.000

Loopbaancoaching: € 600 tot €1.500

Doelgroep:
Doelgroep Dertigers, Jongeren, Studenten, Tieners, Twintigers en Veertigers
Opleidingsniveau Atheneum, Bachelor, Gymnasium, HBO, Hoger beroepsonderwijs, Master, Universitair, Voortgezet onderwijs, havo en vwo
Methodes:
Methodieken (beroepskeuze en studiekeuze) Gespreksvoering, Individueel, Online, Psychodiagnostiek en Rapportage
Methode Cognitieve therapie, E-coaching, Mindfullness, Oplossingsgericht, Psychologisch, Zakelijk en Zingeving
Hulpverlening:
Soort hulpverlener Coach, Psycholoog en Trainer

Locaties van NoBlend Psychologisch Adviesbureau

Wil je offertes van NoBlend Psychologisch Adviesbureau? Professionals zijn beschikbaar op de volgende locaties:

  • Rotterdam

Ervaringen met NoBlend Psychologisch Adviesbureau

Heeft u ervaring met NoBlend Psychologisch Adviesbureau in Rotterdam?
Schrijf dan review.

Beoordeel

 

 

Serge:

 

"Ik vond mijn coachingstraject met Corinne erg prettig. Ze is helder en deskundig en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ook verliep de conmunicatie voorafgaand aan en tijdens het traject soepel en snel."

Anya:

 

"Corinne is warm, helder, doortastend en enthousiast over haar vak. Ze heeft een heel prettige werkomgeving gecreëerd waar je je direct welkom en op je gemak voelt. Ze weet razendsnel haar vinger op 'de zere plek' leggen en hoort zuiver ook dat wat je niet direct zegt/durft te zeggen. Door zichzelf ook kwetsbaar op te stellen, ontstaan in korte tijd eerlijke gesprekken die de diepte in gaan en je helpen die inzichten te krijgen die je nodig hebt."

Bruce Steiginga:

 

"Ik heb een loopbaantraject van drie sessies bij NoBlend gevolgd. Hierbij ging het om de drie vragen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Mevrouw Le Noble was heel open en toegankelijk. Samen hebben we gekeken waar ik sta en wat de mogelijkheden zijn. Door middel van deze gesprekken en diverse testen is er een volledige en heldere rapportage met referentiebrief uitgekomen. Ik zie dit loopbaantraject als een voortzetting voor mijn verdere loopbaan. Ik kan iedereen met loopbaanvraagstukken uit de regio Rotterdam NoBlend zeker aanraden."

Sjoerd van der Veer:

 

"Ik ben goed begeleid door Corinne en kan dankzij de loopbaantalent analyse doelgericht en met meer focus op zoek naar een baan die bij me past. Ik heb door de tests en de gesprekken ook veel over mezelf geleerd. Zeker een aanrader."

Denise:

 

"Fijne Talent Analyse in het kader van mijn werk hier gevolgd. Corinne is betrokken en professioneel. Het traject heeft me veel inzichten gegeven in de uitoefening van mijn werk als advocaat."

Denise:

 

"Fijne Talent Analyse in het kader van mijn werk hier gevolgd. Corinne is betrokken en professioneel. Het traject heeft me veel inzichten gegeven in de uitoefening van mijn werk als advocaat."

Manon:

 

"Ik kwam voor een loopbaan gesprek (heroriëntatie). Uiteindelijk bleek dat ik eerst andere issues had op te lossen. Door de doortastendheid van Corinne heb ik andere beter passende keuzes gemaakt voor mijn situatie. En daar ben ik op de dag van vandaag nog steeds heel blij mee."

Pim Nieuwenhuyze:

 

"Een erg vertrouwde setting en fijne werkwijze die zorgt voor een mooie basis om een nieuwe impuls te geven aan je (loopbaan)carrière. Een echte aanrader als je opzoek bent naar die nieuwe impuls in je werk!"