Artikel geschreven door Werksite.nl

Werkfit Helpdesk: gratis hulp bij start Werkfit-traject

Ontvang jij een WIA- of Ziektewet-uitkering en wil je graag weer aan het werk? Het UWV biedt de perfecte oplossing met het Werkfit-traject. Met dit programma word je geholpen om je carrière nieuw leven in te blazen en succesvol terug te keren naar het arbeidsproces.

Het is tijd om je kwaliteiten te benutten, je zelfvertrouwen te vergroten en je voor te bereiden op een succesvolle terugkeer naar werk. Het beste van alles? Jij hebt de keuzevrijheid om zelf het re-integratiebureau te kiezen dat het beste bij jou past!

 

Bel de gratis Werkfit Helpdesk via telefoonnummer 085-4019540 voor meer informatie en persoonlijk advies bij het vinden van de beste re-integratiebureaus. Er zijn jaarlijks ongeveer 20.000 deelnemers aan het Werkfit-traject!

 

 

Waarom zou je kiezen voor het Werkfit-traject? We laten je graag de voordelen zien:

 

1. Persoonlijke begeleiding: Het UWV begrijpt dat iedereen unieke behoeften heeft. Daarom krijg je bij het Werkfit-traject persoonlijke begeleiding op maat. Deskundige coaches staan voor je klaar om je te ondersteunen bij elke stap op weg naar werk. Ze helpen je met het ontwikkelen van een actieplan dat perfect aansluit bij jouw situatie en doelen.

 

2. Keuzevrijheid in re-integratiebureaus: Wij geloven in jouw kracht om de beste beslissingen te nemen voor jouw re-integratie. Daarom bieden we je de vrijheid om zelf een re-integratiebureau te kiezen dat het beste bij jou past. Jij kent jouw behoeften en wensen het beste, en wij ondersteunen je bij het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs zoeken de beste re-integratiebureaus in jouw woonplaats. Jij kiest zelf het bureau waar je een klik mee hebt!

 

3. Passende expertise en ervaring: Elk re-integratiebureau heeft zijn eigen specialisaties en expertisegebieden. Door zelf een re-integratiebureau te kiezen, kun je een bureau vinden dat ervaring heeft met jouw specifieke situatie en branche. Zo krijg je begeleiding en trainingen die nauw aansluiten bij jouw behoeften en vergroot je de kans op een succesvolle terugkeer naar werk.

 

4. Verbeterd succespercentage: Onderzoek heeft aangetoond dat het succes van een re-integratietraject voor een groot deel afhankelijk is van de klik tussen jou en je coach. Door zelf een re-integratiebureau te kiezen, vergroot je de kans op een succesvol traject. Je hebt de mogelijkheid om een coach te vinden die niet alleen de juiste expertise heeft, maar ook bij je past op persoonlijk vlak, waardoor de kans op positieve resultaten wordt vergroot.

 

5. Vergroot je kansen op werk: Met het Werkfit-traject vergroot je niet alleen je kansen op werk, maar ook je mogelijkheden om een baan te vinden die echt bij je past. Door de individuele begeleiding, trainingen en ondersteuning word je aantrekkelijker voor werkgevers en verhoog je je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Dit opent de deuren naar nieuwe en goed passende carrièremogelijkheden.

 

Neem nu actie! Bel de gratis Werkfit Helpdesk via telefoonnummer 085-4019540 voor hulp en persoonlijk advies. Je kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@werksite.nl of ons contactformulier invullen. Wacht niet langer, jouw weg naar passend werk begint vandaag!

Heb je een vraag over dit onderwerp, vul het formulier in:

Relevante artikelen en diensten

Beroepskeuzetest

Welke baan past het beste bij mij?

Artikel

Ontslagvergoeding en re-integratie

Iedereen die met re-integratie te maken heeft, weet dat het ingewikkelde materie is. Allereerst zijn...

Artikel

De kosten van re-integratie

Re-integratie is bedoeld voor mensen die door ziekte of andere reden lang uit het arbeidsproces zijn...

Artikel

Re-integratie en wet poortwachter bij solliciteren

De verbetering wet poortwachter kent een stappenplan voor re-integratie. Zo kom je na uitval door ti...

Artikel

Werkfit Helpdesk: gratis hulp bij start Werkfit-traject

Ontvang jij een WIA- of Ziektewet-uitkering en wil je graag weer aan het werk? Het UWV biedt de perf...

Artikel

Re-integratiebureaus offerte re-integratie tweede spoor

Voor re-integratiebureaus telt maar één ding; mensen zo snel mogelijk weer in het arbeidsproces la...

Artikel

Arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Elk gezond iemand denk niet na over re-integratie en arbeidsongeschiktheid. Maar er kunnen redenen z...

Artikel

Persoonlijk advies bij een Naar Werk-traject

Ga jij een Naar Werk-traject starten, maar heb je geen idee hoe je een goede coach vindt? Wij lossen...

Artikel

Re-integratiebureau zoeken: zo doet u het

Wanneer u na een langdurige periode van afwezigheid, bijvoorbeeld door ziekte of een ongeval, weer a...

Artikel

WERKFIT Traject van UWV

Werkfit is bedoeld voor mensen met een uitkering (WGA, WAO, Wajong, Ziektewet of WAZ) die kunnen wer...

Artikel

Wat doen re-integratiebureaus?

Wanneer u een tijd uit de professionele roulatie bent geweest, bijvoorbeeld door ziekte of een ongev...