Artikel geschreven door Werksite.nl

Cursus Persoonlijke effectiviteit

Tijdens de cursus Persoonlijke Effectiviteit ga je samen met jouw loopbaancoach op zoek naar de beste manier om jouw talenten, competenties en capaciteiten verder te versterken. Dit kan zich uiten in jouw huidige functie of je gaat samen met je coach op zoek naar jouw nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Jouw persoonlijke leerdoelen staan natuurlijk centraal.
Voorbeelden van vraagstukken die we kunnen bespreken zijn; “Hoe effectief ben ik in mijn werk?”, “Hoe leer ik beter plannen en hoe bereik ik mijn doelen effectiever?”, "Ik weet niet goed hoe ik mijn volgende carriërestap effectief moet vormgeven, hoe doe ik dat?" en “Hoe houd ik focus op mijn prioriteiten?”.

Deze cursus is helemaal gratis door de STAP-subsidie. Iedereen van 18 tot 67 jaar (ook ondernemers en werkzoekenden!) die ervaart dat haar/zijn persoonlijke effectiviteit wel een oppepper kan gebruiken kan deelnemen. De waarde van de 1-op-1- training persoonlijke effectiviteit is € 995,-.

De cursus is als volgt ingedeeld

3 verdiepende gesprekken 1-op-1 coaching (à circa 50 minuten per gesprek) met een van onze senior loopbaancoaches. We bespreken jouw toekomstperspectieven en brengen je huidige en gewenste werksituatie in kaart. Ook werken we actief aan het versterken van een of enkele competenties of vaardigheden.

- 1 verdiepende test of scan, deze wordt afgestemd op jouw wensen en positie op de arbeidsmarkt. Dit kan bijvoorbeeld een Arbeidsmarktscan zijn, een ondernemerstest of een persoonlijkheidstest. Tijdens een van de 1-op-1 sessies worden de uitkomsten besproken: wat betekent dit voor jouw werksituatie?

- 1 training Persoonlijke Effectiviteit van ca. 2,5 uur, waarin we op een praktische manier aan de slag gaan met time-management, effectief plannen en methoden om eenvoudiger of sneller je doelen te halen.

Resultaat

Na het volgen van de cursus heb je een helder inzicht verkregen in je eigen gedrag. Je hebt inzicht gekregen in jouw potentieel en jouw kwaliteiten, aandachtspunten en uitdagingen om je persoonlijke effectiviteit te verhogen. Daarnaast ben je in staat je belangen helder en duidelijk te communiceren en heb je geleerd hoe je op een effectieve manier je doelen kunt bereiken. Samen met je coach stel je een persoonlijk ontwikkelplan op. De cursus sluit je af met een certificaat van deelname.

Plaats en data:

De cursusdata worden in overleg met jou samengesteld.! In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland kun je de cursus zowel live als digitaal via Zoom/Teams volgen. In de provincies Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Overijssel, Groningen, Friesland en Drenthe bieden we de cursus digitaal aan.

Prijs en STAP-voorwaarden

De waarde van de 1-op-1- training persoonlijke effectiviteit is € 995,-. Omdat je gebruik kunt maken van de STAP-regeling à € 1.000,- kun je deze cursus gratis volgen! Voldoe je aan de voorwaarden, dan ontvang je van ons het STAP-aanmeldbewijs.

Heb je een vraag over dit onderwerp, vul het formulier in:

Relevante artikelen en diensten

Beroepskeuzetest

Welke baan past het beste bij mij?

Artikel

Wat is loopbaanplanning?

Carrière maken is natuurlijk mogelijk zonder vastomlijnd plan, maar waarom zou je dit op toeval a...

Artikel

Hulp bij loopbaancoaching met een loopbaancoach

Het overkwam mij zelf ook: ik had toerisme gestudeerd maar kon geen leuk werk vinden na mijn afstude...

Artikel

Pensioenadvies door professionals

Dat je op je 65e geen AOW meer krijgt, wist je al. Deze leeftijdsgrens gaat langzamerhand omhoog. Wa...

Artikel

Loopbaan op dood spoor

Volgens loopbaanexperts is het geen uitzondering dat werknemers blijven hangen in een functie die ...

Artikel

Loopbaanadvies nodig, stel je vraag

Wil je weten wat voor jou de juiste functie is? Heb je het idee dat je vastzit in een doodlopende ba...

Artikel

Loopbaanadvies verhoogt het rendement van werknemers

Gemiddeld is 58% van alle werknemers van mening dat loopbaanadvies een belangrijke bijdrage levert a...

Artikel

Werkgeluk voor jezelf creëren

Ben jij ook toe aan (werk)geluk?Ik neem je mee in wat (werk)geluk is en hoe je dat voor jezelf zou k...

Artikel

Succesvolle carriereswitch maken!

Heb je het gevoel dat je qua werk niet op de juiste plek zit, dat je baan een sleur wordt of heb je ...