Vraag

Hoe kan ik uit de schulden komen?

Ik ben nog maar 20jaar maar zit al in meer dan 15.000 schulden, ik heb geen baan en geen opleiding. Ik heb me doodgezocht maar niemand wilt mij aannemen. Dagelijks ben ik depressief en op het punt mezelf van het leven te ontnemen omdat ik niet weet hoe ik mijzelf hier ooit uit moet krijgen. Ik heb de bijstand als geprobeerd en krijg nu 200euro wat niet eens de helft van mijn maandelijkse kosten betaald. Ik zak steeds dieper weg in deze wereld van depressie. Wat moet ik nu doen om aan een baan te komen als ze me blijven afwijzen?

07-11-2022 Vraag van Lauren

Beste Lauren,
Je zit in een hele moeilijke situatie, maar je kunt er uitkomen.
Qua praktische zaken (financieen en een baan) zie de opmerkingen hierboven van Top Opleidingen. Qua depressieve gevoelens wil ik je sterk aanraden direct vandaag naar je huisarts te gaan en te vertellen hoe je je nu voelt. Wees daar eerlijk en vraag hulp. Dat kan en is echt belangrijk!
Hartelijke groet, Lonneke

07-11-2022 Antwoord door Lonneke

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Lauren,

Ik zou je kunnen helpen met een zakelijke mogelijkheid om zonder de kosten van een traditioneel bedrijf een eigen bedrijf op te zetten op jouw tij te keren. Heb je ambitie en wil je je eigen bedrijf starten, geef dan even een reactie. We laten je dan vrijblijvend ons ondernemingsplan zien en kunnen je helpen je strategie te bepalen. Met vriendelijke groet, Anita van Vliet

07-11-2022 Antwoord door René

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste personeel

Wij staan in contact met honderden werkzoekenden in Nederland. De kandidaten solliciteren rechtstreeks op vacatures, maar je kan ook een zoekopdracht uitzetten in ons netwerk. Wij benaderen de kandidaten dan actief en maken ze enthousiast voor jouw organisatie.

Kandidaten traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40