Vraag

Opfriscursus Hef/rechtruck

Ik ben Maickel, 32 jaar en zit in de wajong, Heb een persoonlijkheids stoornis en is een uitdaging op zich zelf. Toch laat ik me niet uit de weg slaan en wil gewoon weer graag aan het werk maar de toekomst met de huidige regering laat me toch in angst zitten.
Uitleg:
6 jaar geleden heb ik het voor elkaar gekregen om mijn opleiding foor het uwv te laten halen. Met succes. haalde zelfs de hoogste score. Nu een baan vinden en kon terecht bij de WEZO om mijzelf meer ervaring te laten opdoen als heftruckchauffeur. Helaas hield de wezo zich niet aan de gemaakte afspraken en liet me jaar op jaar iedere keer ander werk doen. Na een paar jaar bakkelijen had ik er genoeg van en trok aan de bel bij UWV. maar hun zeiden dat ik daarvoor bij de wezo moest zijn.
Nu is mijn certificaat inmiddels met een jaar verlopen en wil NOGSTEEDS graag werken als heftrucker. Liefsts snachts nog omdat me dit gewoon het fijnste is. Wat moet ik nu doen? aankloppen bij UWV en vragen om opfriscursus en opzoek gaan naar een nieuwe baan? Of breng ik mijzelf hiermee in een gevarenzone omdat ik als wajonger met een (weetnietmeer)indicatie wil gaan werken zodat ze me de WW insturen. Ik wil graag de zekerheid en stok achter de deur houden maar ben dat binnen zitten spuugzat. naast dat vind ik heftruckrijden gewoon superleuk maar de maatschappij is dan weer snoeihard. Wat moet ik doen? (omg Zwolle)

07-11-2022 Vraag van Maickel Geurts

Wij helpen je bij het vinden van het beste personeel

Wij staan in contact met honderden werkzoekenden in Nederland. De kandidaten solliciteren rechtstreeks op vacatures, maar je kan ook een zoekopdracht uitzetten in ons netwerk. Wij benaderen de kandidaten dan actief en maken ze enthousiast voor jouw organisatie.

Kandidaten traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40