Vraag

Vakantie aanvraag afgewezen, wat nu?

Vanwege ziekte en moeizame reintegratie in conflict met werkgever gekomen die aantal deskundigenoordelen heeft verloren en loonsanctie heeft gekregen.
Nu dien je via je afdeling de vakantie aanvraag in en ontvang je een uitnodiging om samen met je afdeling de vakantie te bespreken en vast te leggen.Maar omdat werknemer buitengesloten is, niet welkom is,is werknemer daarvoor niet uitgenodigd. Werknemer heeft uiteindelijk de vakantieaanvraag op hoofdkantoor ingediend. De aanvraag werd afgewezen omdat deze nu te laat is ingediend en de afdeling reeds de vakanties had verdeeld onder de andere werknemers.
Bovendien wijst werkgever het af op de onderbezetting van de afdeling waar werknemer normaliter werkzaam is maar mag van werkgever niet meer op eigen afdeling werken.Werknemer mag van werkgever niet re-integreren en is werknemer nu niet werkzaam, ook niet tijdens de vakantie.Graag uw advies

07-11-2022 Vraag van bos

Wij helpen je bij het vinden van het beste re-integratiebureau

Wij vergelijken het aanbod voor re-integratie in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende re-integratietraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Re-integratie traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40