Vraag

Hoe kan ik tijdens ziekte van baan wisselen?

Door te lang veel spanning en stress ben ik door mijn huisarts geadviseerd thuis rust te nemen anders zou het op een burnout uit kunnen lopen.
Na 4 weken thuis gezeten te hebben ben ik nu weer begonnen met halve dagen te werken.
Nu was ik voordat ik thuis kwam te zitten al in gesprek voor een andere baan. Inmiddels sta ik op het punt om bij de nieuwe baan een contract te gaan tekenen.
Ik weet alleen niet hoe het in zijn werk gaat aangezien ik nog enigszins ziek thuis zit. Sowieso wil ik weer vol aan het werk zijn voor ik wegga maar misschien moet ik dit sneller doen?
Ik heb een maand opzegtermijn. Ik wil voorkomen dat mijn nieuwe werkgever weet dat ik ziek thuis gezeten heb tijdens het solliciteren. Ik wil namelijk niet in mijn proefperiode buiten gezet worden. Het is niet ter sprake gekomen tijdens een gesprek.
Hoe pak ik dit het beste aan?

07-11-2022 Vraag van Remco

Remco je kan met een WW-uitkering starten als zelfstandige. Zie link/ info UWV.
http://www.uwv.nl/particulieren/werkloos/tijdens-ww-uitkering/detail/werken-en-een-ww-uitkering/ik-ga-werken-als-zelfstandige

07-11-2022 Antwoord door Jos

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste re-integratiebureau

Wij vergelijken het aanbod voor re-integratie in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende re-integratietraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Re-integratie traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40