Vraag

Bedrijfsarts houdt re-integratie tegen

Na een opname in revalidatiecentrum ben ik zo opgeknapt dat ik graag wil werken / re-integreren. Nu houdt mijn bedrijfsarts de boot nogal af. Zij zag mij al in de WIA terecht komen. Dit is dus niet het geval. Wat nu?? Ik weet niet wat mijn mogelijkheden zijn.
Dank voor uw antwoord,
Minke

07-11-2022 Vraag van Minke

Minke, De hamvraag is: Is dit zo en zo ja, waarom ze dit afhoudt? Heb je dat haar gevraagd?Hiernaast bij je werkgever aangeven dat je aan het werk wil en zelf communiceren over wat je wel en niet aankan/ denkt aan te kunnen. Duidelijk zal moeten worden, dat dit ook kan en dat is afhankelijk van je belastbaarheid en en het werk dat je deed en nog kan doen. Werkgever en werknemer zijn verantwoordelijk voor je re-integratie en de werkgever zal/ kan (zo aan de orde) door UWV worden aangesproken op de inhoud van de adviezen van zijn adviseurs (bedrijfsarts en eventuele arbeidsdeskundige).

07-11-2022 Antwoord door Jos

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste re-integratiebureau

Wij vergelijken het aanbod voor re-integratie in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende re-integratietraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Re-integratie traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40