Ik zou graag vrachtwagenrijbewijs willen halen maar met ww lukt dat

2 REACTIES   3557x bekeken   11 juni 2012

Telefonisch advies? 085 - 40 195 40

2 reacties

Vraagsteller

Wellicht valt er een afspraak te maken met het UWV over het volgen van een opleiding. Informeer er eens naar bij je contactpersoon bij het UWV. Wellicht is het een idee om te kijken of je eens een week kan meerijden met een vrachtwagenchauffeur (gewoon vrijwillig) om ervaring op te doen. Je kan zo ontdekken of het rijden op een vrachtwagen echt bij je past. Wanneer je ambitie groot genoeg is vind je waarschijnlijk wel een manier om je vrachtwagenrijbewijs te halen. Denk bijvoorbeeld aan een lening bij een familielid, start met het werken bij een transportbedrijf en probeer afspraken met de werkgever te maken over het volgen van rijlessen en het terugbetalen in een later stadium ... Zie kansen en ga je droom achterna. Praat met andere vrachtwagenchauffeurs en vraag welke mogelijkheden zij zien.
11 juni 2012

Gebruiker

ik heb dat voor gelegt de gene die mij hielpt maar die zei dat et niet mogelijk was want er was geen geld er voor bij de ww nu heb ik niemand meer bij ww alleen dat ik nu gewoon me ww geld krijgt ik ben hier heel lang mee bezig rijbewijs voor vrachtwagen
11 juni 2012
Geef een reactie op deze vraag
Geef een zo volledig mogelijke reactie.
Verwijzingen naar contactgegevens zoals mailadressen, telefoonnummers en websites worden om privacy-redenen automatisch verwijderd.