Bel met onze adviseurs

ma t/m vr 08:30 - 21:00 uur

085 - 40 195 40

in welke sectoren is er veel vraag naar werk?

17 februari 2013 door Jeroen Ebus

Toelichting

Goedendag,

in welke sectoren is er veel vraag naar werk? Wil graag in cursus volgen maar weet niet in welke richtingen ik het beste kan kijken?

  • 2 reacties
  • 14.867x gelezen

Reacties

17 februari 2013 door Albican

Goedemiddag,

Wat zou jij graag willen, wat zijn jou kwaliteiten, wat heb je allemaal al gedaan aan werk en opleiding.
Als je hulp wil vraag dan een contact formulier aan bij doller@home.nl en beschrijf vraag. Ik stuur je dan een formulier toe waar je alvast meer inzicht krijgt en als je die terug stuurt, weet ik ook alvast wat je kan doen. Dit formulier is gratis en als je een afspraak wilt maken, dit kan ook via Skype, kijk dan even op mijn website www.albican.nl
Groetjes,
Alie


17 februari 2013 door Werkcollectief Eemvallei

Beste Jeroen,
Rekening houden met sectoren waar werk is, is zeker verstandig, maar niet genoeg. Belangrijk is ook dat je daarbij ook kijkt naar wat zo goed mogelijk bij jou past, jouw kwaliteiten, vaardigheden en interesses. Stel dat er veel mogelijkheden zouden zijn in de beveiligingssector, maar dat werk spreekt je helemaal niet aan? Als je dit dan toch zou doen dan is de kans erg groot dat je na een poosje met steeds meer tegenzin bezig bent, je ongelukkig gaat voelen in dat werk, minder goed werk aflevert enz. en daardoor ook de kans loopt om je baan daardoor weer kwijt te raken. Sectoren waar werk in is: o.a. verpleging en verzorging, de techniek (bijv. monteurs, maar ook heel specialistisch werk), beveiliging, ict, financiële sector. Niet voor alle functie en alle opleidingsniveaus binnen deze sectoren zijn de mogelijkheden gelijk.
Het gaat dus om 2 dingen: wat wil en kun jij, en welke sectoren en cursussen sluiten daarbij aan. Je kunt hierbij ook begeleiding zoeken van een loopbaanprofessional. Op de website www.noloc.nl kun je opzoeken wie in jouw regio werkzaam is.
Ik wens je heel veel succes,
Carla Huppelschoten
Info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl


Recent gestelde vragen