Kan ik ontslag nemen?

Ik heb een contract voor bepaalde tijd. Namelijk een jaar. Nu na 3 maanden mis ik mijn oude baan en kan ik terug. In mijn contract zie ik niks staan over tussentijds opzeggen. Wel staat specifiek de opzegtermijn voor werkgever en werknemer benoemd, in het contract voor bepaalde tijd. Betekend dit dat ik kan opzeggen?

2 REACTIES   408x bekeken   2 april 2019

Telefonisch advies? 085 - 40 195 40

2 reacties
Wessel Juristen
Op grond van artikel 667 lid 3 van boek 7 van het Burgerlijk Wetboek kan zowel werkgever als werknemer tussentijds de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgezegd worden indien dat recht schriftelijk is overeengekomen, en dat is in jouw geval zo. Mocht je nog vragen of advies nodig hebben, mail gerust .
2 april 2019
JPF Juristen
Normaal staat een tussentijdsopzegbeding in de arbeidsovereenkomst vermeld. U geeft aan dat de opzegtermijn voor werkgever en werknemer in de arbeidsovereenkomst staat vermeld. Om te kunnen boordelen of u daadwerkelijk tussentijds de arbeidsovereenkomst kunt opzeggen kunt u gratis en vrijblijvend de arbeidsovereenkomst door ons laten beoordelen. Ik hoor graag van u als u nog hulp nodig heeft.
3 april 2019

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Vrijblijvend informatie ontvangen van Wessel Juristen en JPF Juristen.