Vraag

Vertegenwoordiger wil carriereswitch maken naar non- profit

Ik ben nu een bedrijf in Nederland aan het opzetten voor een fabrikant. Ik heb daarin de rol van accountmanager. Het gaat samen met veel druk en enorme stress en spanning die niet verdwijnen zal. Door de eigenaar! Ik loop inmiddels al heel wat jaar in deze branche commercieel rond en ben het erg beu. Ook verwacht ik niet dat eind dit jaar het bedrijf nog door gaat in Nederland. Daar wil ik niet op wachten. Graag advies wat dé mogelijkheden zijn.
Ron

07-11-2022 Vraag van Ronald

Beste Ronald,
Het klinkt als een mix. Verandering van perspectief vraagt stappen om je verder te oriënteren op ander werk. Aan de weet komen wat je voldoening geeft en een verlengstuk van je talenten, nieuwsgierigheid. Vervolgens jobhunting in die richting, bepaalde systemen kunnen je daarbij goed ondersteunen. Een doel is ook de spanning, stress te verminderen. Je schrijft 'door de eigenaar', kaart het bij hem aan en geef aan welke werkwijze/omgang voor jou aan hem meer resultaat zal opleveren. Toon je betrokken bij het doel. Zorg dat je invloed krijgt. Meer inzicht levert bijv. het boek op: 7 eigenschappen van leiderschap van Stephen Covey.
Je kunt altijd eens bellen: 06-24144230.
Met ondernemende groet, Empower - John Groot

07-11-2022 Antwoord door Jolene

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Ron,

Twee punten in je bericht spreken me aan:

1. mate van stress en passendheid van je huidige functie en branche;
2. jouw beleving van wat je wel of niet kunt beïnvloeden.

Waarschijnlijk versterken deze aspecten elkaar, maar ik moedig je aan hiertussen voldoende onderscheid te maken. Dan zijn ze beide goed te onderzoeken/coachen. Als je hierover eens vrijblijvend van gedachten wilt wisselen, verneem ik dat graag.

Vriendelijke groet!

Martin Kuivenhoven
06-21803841

07-11-2022 Antwoord door Martin

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste beroepskeuze traject

Wij vergelijken het beroepskeuze aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passsende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Beroepskeuze traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40