Gratis bemiddeling bij ontslag, re-integratie en loopbaanbegeleiding

Werksite is er ook voor u als werkgever. Daarom heten wij u van harte welkom en leggen graag uit wat Werksite voor u kan betekenen. Wij zijn al 14 jaar als intermediair actief.

Op zoek naar nieuwe medewerkers?

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe medewerkers, dan kost dat veel tijd en inzet. U wilt immers na een langdurige sollicitatieprocedure de beste kandidaat kunnen selecteren. Om u hierbij te helpen biedt Werksite de mogelijkheid om gebruik te maken van ons landelijk netwerk, met hierin specialisten op het gebied van Human Resource Management en loopbaanbegeleiding. Door het selecteren van nieuw personeel uit te besteden aan professionals, weet u zeker dat de juiste kandidaat snel bij u aan de slag kan gaan.

De juiste match

Hier op Werksite draait het om de juiste match tussen uw vraag en de juiste specialist. Wellicht hebt u te maken met een re-integratietraject van medewerkers of zoekt u een manier om uw werknemer via outplacement elders aan het werk te krijgen. Ons landelijk netwerk bevat specialisten voor iedere doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan outplacementbureaus voor ouderen, re-integratiebureaus voor slechthorenden en loopbaancoaches voor werknemers die als zzp-er aan de slag willen gaan. Als u met specifieke problematiek te maken hebt, dan biedt Werksite uitkomst. U komt via ons namelijk heel gemakkelijk in contact met specialisten op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, assessments enzovoorts.

Bel: 085 - 40 195 40

Groot bereik en veel ervaring

Veel internationale ondernemingen hebben de weg naar Werksite al weten te vinden. Zij kopen met regelmaat eerder genoemde trajecten in. Ook met overheidsinstellingen, die vanuit de participatiewet re-integratietrajecten inkopen, werken wij samen. Veel werkgevers uit het MKB hebben vanuit de Wet verbetering Poortwachter de verplichting om voor een langdurig zieke werknemer een re-integratietraject op te starten. Het maakt niet uit om wat voor situatie het gaat; iedere medewerker en casus is uniek en wij vinden daar voor u de juiste specialist bij.

Werkwijze en contact

Via Werksite komt u binnen 24 uur in contact met drie loopbaanprofessionals. U als werkgever vergelijkt het aanbod en kiest de specialist met het beste aanbod. Uiteraard kunt u telefonisch vooraf informatie krijgen en persoonlijk kennis maken. Hieronder vindt u alle voordelen van Werksite nog eens op een rijtje:

  • Wij zijn een onafhankelijke intermediair op de arbeidsmarkt
  • Wij hebben een landelijk netwerk met meer dan 3000 professionals
  • Wij zijn een verlengstuk van elke HR-afdeling
  • Werkgevers komen gemakkelijk in contact met specialisten op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, assessement enz.

  • Spreekt ons aanbod u aan en wilt u meer informatie ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op via 085 – 40 195 40. Onze accountmanagers maken een samenwerking graag succesvol.