Meld je aan voor GRATIS loopbaancoaching

De overheid blijft investeren in banen en werk. Zo wordt er o.a. geïnvesteerd in loopbaanadvies voor iedereen van 18 tot 67 jaar. Dit traject heeft een waarde van €700. Het kost jou niets! Werksite brengt jou GRATIS in contact met een persoonlijke loopbaancoach.

ONTWIKKELADVIES T.W.V. €700

Iedereen die hulp nodig heeft bij zijn loopbaan, kan GRATIS gebruik maken van het Ontwikkeladvies. Deze tijdelijke subsidieregeling start opnieuw per 1 december 2020. Het traject is erg waardevol wanneer je niet goed weet wat jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn. Iedereen van 18 tot 67 jaar kan hiervan gebruik maken. Het kost jou niets! De waarde van het coachingstraject is €700.
  • Persoonlijk ontwikkelplan
  • GRATIS 4 uur loopbaancoaching
  • Match met kansrijke beroepen
  • Competentietest
  • Arbeidsmarktscan
  • Geen kosten, gratis loopbaantraject!

Jouw competenties en kansrijke beroepen komen in een persoonlijk ontwikkelplan.

Met het gratis Ontwikkeladvies krijg je professionele hulp van een loopbaancoach. Jouw eigen coach helpt je met een arbeidsmarktscan, het resultaat is een persoonlijk ontwikkelplan. Hiermee krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die de arbeidsmarkt te bieden heeft.

AANMELDEN

Meld je snel aan, want op = op!

Wil jij starten met het gratis Ontwikkeladvies? Meld je dan snel aan, want op = op. Adviseurs van Werksite brengen je in contact met een loopbaancoach in jouw regio. Via telefoonnummer 085 - 30 34 346 krijg je direct persoonlijk advies. Je kan ook een e-mail sturen naar klantenservice@werksite.nl.
* Wij delen jouw gegevens alleen met de coach die jou gaat begeleiden. Telefonisch nemen we jouw wensen door. Lees hier onze Privacyverklaring voor meer informatie.