Nieuwe klanten voor loopbaanadviseurs

Werksite heeft 10 jaar ervaring als intermediair op de arbeidsmarkt.
Wij bemiddelen tussen loopbaanadviesbureaus en prospects. Daar zijn we goed in. Dagelijks verwerken wij waardevolle leads en brengen onze partners offertes uit aan bedrijven en particulieren.

Loopbaanprofessionals, zoals u, kunnen zich via Werksite uitstekend profileren en hun expertise tonen aan de bezoekers van Werksite. Uw collega's zijn te vinden op www.werksite.nl/experts.

Direct aanmelden

Wij hebben ruim 150.000 bezoekers per maand en meer dan 2.000 aangesloten loopbaanprofessionals. Op transparante en laagdrempelige wijze brengen wij vraag en aanbod samen. Bezoekers stellen vragen over het maken van een beroepskeuze, re-integratietrajecten, conflicten met een manager, de kosten van outplacement, persoonlijke loopbaancoaching, ziekteverzuim vanwege een burn-out ... etc. De aangesloten loopbaanadviseurs beantwoorden deze vragen en hebben een bedrijfspagina op onze website.

Werksite stelt u ook in staat om waardevolle leads te kopen. Dit is onderdeel van het uitgebreide bedrijfsaccount. Daarmee staat u in contact met bedrijven en particulieren welke 3 offertes willen vergelijken voor loopbaancoaching, of een outplacement- of re-integratietraject.

De voordelen van een uitgebreid bedrijfsaccount:
1. Dagelijks nieuwe leads
2. Offertes uitbrengen aan bedrijven (o.a. hebben wij al bemiddeld voor Blokker Nederland, Leger des Heils en Openbaar Ministerie)
3. Een mini-advertentie met uw logo bij antwoorden op vragen van bezoekers
4. Beoordelingen van uw diensten door uw klanten
5. Onbeperkt uw eigen artikelen publiceren op Werksite
6. Goede vindbaarheid in ons bedrijvenregister (zie www.werksite.nl/experts)
7. Een uitgebreide bedrijfspagina met koppelingen naar uw website, Facebook, Twitter en LinkedIn.  

Dit abonnement kunnen wij u aanbieden voor slechts €25,- per maand. Voor een lead betaalt u een vergoeding vanaf €20,-.

Wanneer het gaat om waardevolle leads, dan hebben wij kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel staan. De mensen die professionele loopbaanbegeleiding nodig hebben staan wij altijd persoonlijk te woord. Dit doen wij om snel een duidelijk beeld van de case te krijgen. Een lead wordt nooit uitgezet voor wij persoonlijk contact hebben gehad met de aanvrager. Uitsluitend wanneer het een serieuze case betreft, met voldoende budget, dan ontvangen onze klanten een e-mail met de uitnodiging tot het opvolgen van de lead. Door de uitgebreide omschrijving van de case, kunnen onze klanten zelf beoordelen of de aanvraag interessant genoeg is.

Enkele cijfers over Werksite:

  1. Onze website telt 2.000 aangesloten loopbaanprofessionals
  2. Deze loopbaanprofessionals staan in contact met ruim 150.000 bezoekers per maand
  3. In onze database staan 750.000 kandidaten en CV’s
  4. Werksite heeft ruim 520.000 nieuwsbriefleden.

 

Reviews van onze klanten:

Lengersdorf heeft inmiddels een langdurige samenwerking met Werksite. Werksite is innovatief en heeft  een snelle en transparante website. Werksite biedt hoge kwaliteit leads in outplacement, re-integratie spoor 2 en loopbaancoaching. Het contact met Werksite is prettig, snel en zakelijk. Door de jaren heen is een samenwerking gegroeid waardoor beide partijen zich verder ontwikkelen op kwaliteit en kennis met als gezamenlijk doel mensen te helpen naar ander werk.
Ursula Lengersdorf, directeur Lengersdorf BV

 Werksite brengt ons in contact met werkgevers en kandidaten die op zoek zijn naar een re-integratietraject of loopbaancoaching. Een effectieve en efficiënte manier om aan interessante opdrachten te komen.
Maarten Freriks, directeur id Groep, id Plein en id Match

 Sinds geruime tijd werken wij op een zeer prettige wijze samen met Werksite. De medewerkers van Werksite zijn altijd goed bereikbaar en beschikken over een groot innovatief vermogen. De gepresenteerde aanvragen zijn doorgaans van goed niveau tegen acceptabele kosten. Kortom, een fijne partner om mee samen te werken.
Richard Heijnen, DGA en Arbeidsdeskundige Welke Professionals B.V.

 Als accountmanager van Effectyf waardeer ik het erg dat ik met de medewerkers van Werksite.nl snel kan schakelen en er helder wordt gecommuniceerd over, zowel de leads als facturatie. Onlangs had ik problemen met inloggen (zelf veroorzaakt) dit was binnen een uur verholpen. De beschrijvingen van de offerte-aanvragen zijn doorgaans erg duidelijk, waardoor eenvoudig is vast te stellen of een lead voor mij wel of niet interessant genoeg is om aan te schaffen.   
J. de Vries - Jobstap

Werksite is voor HP Groep een van de meest eenvoudige en effectieve manieren om nieuwe leads binnen te krijgen, via een zeer gebruiksvriendelijke website en een correcte en open afhandeling. We maken dagelijks gebruik van de diensten van Werksite en zijn er uitermate tevreden over.
H. Smeets – HP Groep

Wilt u meer informatie ontvangen over Werksite of over onze aanvullende diensten? Een van onze medewerkers helpt u graag verder. We zijn te bereiken via het telefoonnummer 050-211 00 80 of via ons contactformulier op www.werksite.nl/contact.