Beste prijs-kwaliteit

WERKGEVERS

Wij staan in contact met 2.400 loopbaanadviesbureaus. Via ons ontvang je offertes voor omscholing, outplacement en ontslagbegeleiding. Kies voor de beste prijs-kwaliteit. Bespaar tijd en geld, vertrouw op onze expertise.

ONTVANG 3 OFFERTES
Persoonlijk advies en maatwerk

WERKNEMERS

Wij zorgen dat je in contact komt met coaches die passen bij jouw wensen. De persoonlijke klik is hierin belangrijk. Laat je gratis adviseren door onze professionals. Wij hebben een landelijk netwerk met loopbaancoaches.

LAAT JE ADVISEREN
Erkende re-integratiebureaus en coaches

OVERHEID

Bij het vinden van een re-integratiebureau of jobcoach, geven wij de cliënt keuzevrijheid. Wij matchen de hulpvraag met de expertises van de loopbaanadviesbureaus.

VERGELIJK HET AANBOD

BEL 085 - 40 195 40

Ontslag van medewerkers is voor geen van de partijen prettig, maar het kan in de huidige crisis vaak niet anders. Werksite helpt en geeft je het liefst telefonisch advies. Onze adviseurs zorgen dat je offertes ontvangt van loopbaanadviesbureaus in jouw regio. Deze dienst bieden wij gratis aan.

Bereikbaar ma t/m vr 08:30 - 21:00, za 09:00 - 17:00

Wij worden vaak vergeleken met een mobiliteitsbureau. Werksite voorziet in mogelijkheden voor omscholing of werk-naar-werk begeleiding vanuit ons groot landelijk netwerk met 2.400 loopbaanprofessionals.

Elke aanvraag is anders en elk probleem verdient een individuele aanpak. Daarom heeft Werksite vooraf uitvoerig telefonisch contact, om te achterhalen wat de hulpvraag van het bedrijf of werknemer(s) is. Zo maken wij gegarandeerd de juiste match en sta je snel in contact met de beste passende professionals uit het brede netwerk waarover Werksite beschikt.

Onafhankelijk advies en keuze uit drie loopbaanadviesbureaus.

Loopbaanadvies is altijd maatwerk.

Loopbaancoaching maakt dat je bewust kijkt naar je loopbaan. Een coach geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en kansen op de arbeidsmarkt. Met een coach maak je een persoonlijk carrièreplan, waar omscholing onderdeel van is. Ervaren loopbaancoaches zetten jou in je kracht en zorgen voor positieve energie.
ONTVANG 3 OFFERTES

Bespaar tot 40%, vergelijk offertes.

Met 15 jaar ervaring in bemiddeling, zorgen wij gegarandeerd voor de beste prijs.

Dankzij de expertise van Werksite kan er tot 40% worden bespaard op de kosten van omscholing, ontslagbegeleiding en outplacement. Je ontvangt meerdere offertes en vergelijkt het aanbod. Uit onze ervaring blijkt dat de kosten sterk variëren.

PROBEER NU!

Ontdek het aanbod, kies de beste prijs - kwaliteit

Maak vrijblijvend kennis met een coach.

Zoek je een coach of outplacementbureau? Dan heb je geen zin om alleen op je gevoel af te gaan. Wij ondersteunen in je zoektocht. Na een telefonische intake ontvang je snel offertes voor jouw loopbaantraject. Vervolgens heb je vrijblijvend contact met deze coaches en heb je de keuze om van het aanbod gebruik te maken.

LAAT JE GRATIS INFORMEREN

Begeleiding naar een nieuwe werkgever

Outplacement is jouw kans op een nieuwe carrière.

Onderdelen van een outplacementtraject zijn:
1. Loslaten van het verleden en de blik op de toekomst richten
2. Inzicht in de persoonlijke kwaliteiten, (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik)
3. Inzicht in mogelijkheden op de arbeidsmarkt
4. Opstellen persoonlijk carrièreplan
5. Ontwikkelen van sollicitatievaardigheden.

ONTVANG 3 OFFERTES
Contact met Werksite

Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Je kan ons ook in het weekend bellen. Wil je liever contact via e-mail, vul dan het formulier in.

Bereikbaarheid
Ma t/m vr 08:30 - 21:00, za 09:00 - 17:00
E-mail klantenservice
klantenservice@werksite.nl
Bel ons vrijblijvend!
085 - 40 195 40
Stel je vraag