Incompany trainingen

Op zoek naar de kosten voor incompany trainingen? Vergelijk alle incompany trainingen in Nederland. Ontvang gratis offertes en kies de beste aanbieder.

Zoek organisaties voor incompany trainingen

10.0

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Van werk naar leuker werk Van werkeloosheid naar werk Van ziek of arbeidsongeschiktheid naar werk (1e, 2e, 3e spoor) Van school naar studie of werk Van functioneren naar beter functioneren Van twijfel naar keuze en actie.

Amersfoort
Amersfoort

10.0

10.0

XL10 Training|Opleiding

XL10 Training|Opleiding is al 38 jaar lang specialist in (incompany) trainingen, assessments, coaching en e-learning. Thema's: leiderschap, communicatie, sales, klantgerichtheid, telefonie, timemanagement, teamontwikkeling en agressie.

XL10 Training|Opleiding is een ervaren partner in duurzame ontwikkeling. Wij zijn specialist in training, coaching, assessment en e-learning. We richten ons met name op de gebieden: leiderschap, communicatie, sales, klantgerichtheid, telefonie, timemanagement, teamontwikkeling en agressiehantering. Wij staan voor passie, bewezen vakmanschap, betrokkenheid en resultaat. Al 38 jaar lang werken wij in heel Nederland aan het versterken van mens en organisatie. Eerst onder de naam JOBO, en sinds 2012 onder de naam XL10. De door de klant geformuleerde doelstellingen staan voor ons centraal. Persoonlijk, doelgericht, flexibel en praktisch Onze persoonlijke en praktische aanpak is uniek in de branche. Door goed te...

Hengelo OV
Hengelo OV

9.8

9.8

WLO Work and Life

outplacement | loopbaancoaching | BurnOut en BoreOut. | Talentenpaspoort | Birkman | loopbaanscan | Doelgericht je eigen weg vinden.

Van harte welkom voor een vrijblijvend informatie-gesprek voor Outplacement, Loopbaancoaching, Burn out, Bore Out of Life coaching. Wij ontvangen u graag op onze prachtige locatie in Oosterbeek of op een flexibele locatie in Arnhem, Bunnik of elders. ACTIEF AAN DE SLAG MET UW LOOPBAAN. Meer dan 20 jaar ervaring in Outplacement, Loopbaancoaching en begeleiding bij Burn Out en Bore Out. Wij bieden individuele trajecten en groepstrajecten. We zetten professionele tools in als: Loopbaanscan, Talentenpaspoort, Birkman en gaan uit van het beschikbare budget, zodat voor iedereen een traject mogelijk is. Voorbeelden van trajecten: * Loopaan-APK: koers herijken, zodat u actief uw...

Arnhem, Bunnik, Oosterbeek
Arnhem, Bunnik, Oosterbeek

9.5

9.5

Joep Lochtenberg Loopbaancoach Hilversum

Joep Lochtenberg is NOLOC register Loopbaanprofessional, studiekeuzecoach en oprichter van het Nederlands Burnout Preventie Centrum. Zijn motto: Leef vanuit je kracht en Werk met passie!

Het draait om werk! De juiste man op de juiste plek. Het is mijn passie om vanuit écht contact mensen en organisaties te ondersteunen op het gebied van duurzame inzetbaarheid, werken vanuit kracht, kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling. Bedrijven halen het beste rendement met medewerkers die op de juiste plek, goed in hun vel zitten. Als coach loopbaan en persoonlijke ontwikkeling werk ik met verschillende werkvormen, oplossingsgericht, ben ik direct en waar nodig confronterend. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor loopbaancoaches NOLOC, de Nederlandse Orde van Beroepstrainers NOBTRA en sta geregistreerd in het Abituriënten-Register van de SPHBO.

Amsterdam, Driebergen-Rijsenburg, Hilversum
Amsterdam, Driebergen-Rijsenburg, Hilversum

9.0

9.0

Out of my Box

Out of my Box: omdat trainen werkt!

Binnen Out of my Box geloven wij dat trainen werkt! Out of my Box biedt u de volgende diensten: Persoonlijkheidstrainingen Bij Out of my Box geloven we dat trainen werkt! Daarom hebben wij een trainingsaanbod ontwikkeld dat u op een laagdrempelige manier helpt aan meer (zelf)vertrouwen, nieuwe inzichten en positieve energie. Onder begeleiding van deskundige trainers zorgen wij ervoor dat u steviger in uw schoenen komt te staan. Een greep uit het trainingsaanbod - NLP (Neurolinguïstisch programmeren) - Rationele Effectiviteits Training (RET) - Mindfulness - Bewust worden van lichaamstaal - Innoveren: ontstijg het hokjesdenken - Ontdek je talent! - Presenteren...

Tilburg
Tilburg

9.0

9.0

Sourceidea

Sourceidea is een netwerk van samenwerkende professionele business coaches met focus op de optimale match tussen cliënt en coach.

Sourceidea bestaat uit een groeiende groep landelijk opererende professionele coaches. We begeleiden binnen grote en kleine organisaties zowel individuele-, team-, als organisatie ontwikkeling. Dit kunnen enkelvoudige trajecten zijn maar ook meerdere coach trajecten tegelijkertijd.

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch + 21 meer.
Alkmaar, Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch + 21 meer.

9.0

9.0

Friso Vonder Loopbaancoaching

Friso Vonder erkend NOBCO én NOLOC coach, biedt coachingstrajecten voor mensen die willen weten welke mogelijkheden er zijn met hun talenten en competenties en daarbij behoefte hebben aan een concreet traject.

Friso Vonder, erkent NOBCO én NOLOC coach, biedt professionele loopbaan en coachingstrajecten voor mensen die willen weten welke mogelijkheden er zijn met hun ervaring, talenten en competenties en daarbij behoefte hebben aan een concreet traject. Een coachtraject bestaat doorgaans uit een beproeft stappenplan om een wezenlijke sprong te maken en zodoende dromen en ambities te kunnen realiseren. Friso heeft als missie om mensen in hun ontwikkeling te stimuleren zodat ze zich naar al hun mogelijkheden en talenten optimaal kunnen bewegen in hun werk en leef-omgeving. Door middel van creativiteit, bemoediging en het werken met effectieve coachtechnieken en tools, stimuleert Friso...

Alkmaar, Bergen NH
Alkmaar, Bergen NH

9.0

9.0

Carrièrepoort

Carrièrepoort is een energiek bureau voor mensen met loopbaanvragen. Carrièrecoaching, outplacement, beroepskeuze advies en loopbaanbegeleiding doen we graag!

Carrièrepoort is gespecialiseerd in begeleiding bij al je loopbaanvragen en je persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is dat je meer plezier in je werk hebt en effectiever/doelgerichter te werk gaat. We bieden concrete en resultaatgerichte diensten als loopbaanbegeleiding, outplacement en zakelijke coaching aan. Ook bieden we ondernemerschapstrajecten aan, voor iedereen die ondernemender wil werken in zijn of haar baan. Mensen die hun eigen bedrijf willen starten zijn van harte welkom! We houden van een concrete aanpak, en willen graag resultaten bereiken. Onze coaches en adviseurs hebben allen jarenlange werkervaring in uiteenlopende sectoren als onder andere de zorg, bedrijfsleven en semi-overheid. Denk tevens...

Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Rotterdam, Rotterdam + 2 meer.
Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Rotterdam, Rotterdam + 2 meer.

9.0

9.0

EmpowerYou

Ben jij voorbereid op de toekomst en stuur je jouw loopbaan moeiteloos bij? Wij begeleiden en motiveren je om de regie zelf te pakken. We stimuleren ontwikkeling en flexibiliteit zodat talent en passie hand in hand gaan. Het vuur in een carrière terugvinden en de toekomst vol zelfvertrouwen en bezieling tegemoet gaan, dat is pas kracht. Doorgroeien bij je huidige werkgever, carrière switch, maak de stap die bij jou past.

EmpowerYou gaat verder, daagt je graag uit. Met ruim 20 jaar ervaring in alle takken van loopbaanbegeleiding voorkomen we verzuim en zijn we expert in mensen wendbaar maken zodat zij elke verandering aankunnen. We kijken naar natuurlijke nieuwsgierigheid: wanneer ga je aan, kom je in bloei, wat dat creëert een duurzame toekomst. Wij ondersteunen bij verzuimpreventie: Hoe voorkom je uitval en begeleid je mensen snel weer naar het juiste werk in de organisatie De diensten loopbaancoaching, ontwikkeladvies, en het speciale Duurzame Inzetbaarheidsprogramma Dig-Desire-Develop is hierop gericht. Bij uitval of afscheid van personeel kunnen trainingen, outplacement, re-integratie tweede spoor of UWV werkfit, naar...

Alkmaar, Almere
Alkmaar, Almere

8.0

8.0

Tailor iT Training

Tailor iT Training biedt u een uitgebreid curriculum voor de doelgroep IT eindgebruiker, IT professional en IT manager. Ook bieden wij maatwerk en incompany trainingen aan!

Tailor iT Training is specialist in het opleiden in ICT-kennis en vaardigheden. Iedereen of elke groep die zich wil ontwikkelen, specialiseren of omscholen is bij ons aan het juiste adres. Voor eindgebruikers, IT Professionals en managers. Voor beginners, gevorderden, specialisten en alles daartussenin. Onze relaties zijn in alle branches vertegenwoordigd. Handelsondernemingen, (semi)overheid, industrie, zorginstellingen en zakelijke en financiële dienstverleners. Onze relaties zien ons als een betrouwbare opleidingspartner.

Breda, Breda, Rotterdam, Zwolle
Breda, Breda, Rotterdam, Zwolle

Stichting Arbeidstrainer

Arbeidstrainer is een organisatie die zich richt op Loopbaancoaching,Outplacement, re-integratie 1e en 2e spoor en Case management verzuim.

Stichting Arbeidstrainer Arbeidstrainer is een organisatie die zich richt op Loopbaancoaching,Outplacement, re-integratie 1e en 2e spoor en Case management verzuim. Wij richten ons op zowel individuen als op groepen. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke benadering en transparantie. Ons streven is erop gericht om onze cliënten zo snel als mogelijk te helpen bij het vinden van duurzame arbeid Arbeidstrainer onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering, respect voor het individu, open communicatie en het leveren van kwalitatief hoogwaardige resultaten. Onze werkwijze is gericht op samenwerking, waarbij er in gedeelde verantwoordelijkheid gewerkt wordt aan resultaten. Verder beschikt Arbeidstrainer over een landelijk netwerk...

Hoogvliet Rotterdam
Hoogvliet Rotterdam

SheConsult, Talent en loopbaanontwikkeling voor hoogopgeleide vrouwen.

SheConsult loopbaancoach voor hoogopgeleide vrouwen. Met een SheConsult coach kun je levelen. Wij helpen vrouwen met loopbaanvragen, burn-out, stress, nieuwe baan, loopbaancoaching, re-integratie, outplacement en ontslag.

BEGELEIDING VAN VROUWEN Vrouwen lopen dus op hun werk tegen andere zaken dan mannen, en hebben dus andersoortige hulp daarbij nodig. Deskundige hulp. Die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze die moet aanvliegen. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snap dat vrouwen stress afbouwen door te praten met andere vrouwen en dan mannen dat doen door te gaan fietsen of klussen. SHECONSULT COACHES SNAPPEN DAT... SheConsult-coaches weten uit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. En natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn...

Amersfoort, Amsterdam, Bussum, Rotterdam, Utrecht
Amersfoort, Amsterdam, Bussum, Rotterdam, Utrecht

Jongkind Training & Coaching

Trainingsbureau Jongkind Training & Coaching verhoogt de effectiviteit van zowel medewerkers als leidinggevenden. Voor deze professionals verzorgen wij maatwerk incompany trainingen, workshops, coaching, troaching en talentmanagement.

Jongkind Training & Coaching verzorgt incompany trainingen, workshops en coaching. Effectiviteit verhogen van élke professional. Thema's: Management en Commerciële vaardigheden, Persoonlijke en Team ontwikkeling, Klantgerichtheid, Agressie en bedrijfsopvang. Jongkind Training & Coaching zet onder meer Competentiemanagement en de Talenten Motivatie Analyse in voor een optimaal resultaat. Wij doen dit al meer dan 10 jaar succesvol en bovendien met veel plezier. Opdrachtgevers én deelnemers waarderen onafhankelijk onze dienstverlening met een 9,1 (!) gemiddeld.

Leusden
Leusden

Radusa Carrierebegeleiding

Wij begeleiden professionals naar de volgende stap in hun carrière.

Radusa begeleid je bij het maken van keuzes. Dit kunnen keuzes zijn aan de start van je carrière tot aan keuzes met betrekking tot het afronden van jouw carrière. Met een enthousiast en betrokken team van ervaren coaches werken we aan concrete resultaten, mensgericht en met oog voor de ontwikkeling en mogelijkheden van onze kandidaten. Onze diensten zijn erop gericht om jou zo goed mogelijk de volgende stap te laten zetten. Outplacement is een van onze diensten. Radusa is opgericht door André Lollinga en Henk Datema. Het uitgebreide team van coaches, verspreid door heel Nederland, bestaat uit gedreven professionals die...

Utrecht
Utrecht

Mirjam Mindfull Analysis

Online coaching en therapie / Opleiding online coaching en therapie

Het MA-Instituut verzorgt online loopbaantrajecten volgens bewezen methodiek Mindfull Analysis. Tevens biedt het MA-Instituut opleidingen aan op het gebied van online coaching, schrijven, mindfulness en andere thema's.

Den Haag
Den Haag

Wij helpen je bij het vinden van de beste incompany training

Wij vergelijken het aanbod van opleiders in Nederland. Je kan zelf zoeken naar de best passende incompany trainingen, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Incompany-trainingen traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40

Veelgestelde vragen over Incompany trainingen

Het doel van een incompany training is, dat medewerkers met nieuwe energie en opgedane kennis aan de slag gaan. Om die reden kennen veel van dit soort trainingen een ´follow up´. Na enkele weken krijgen deelnemers een vervolg op de eerdere incompany training en evalueren met elkaar en met de trainer de afgelopen periode. Naast expertise is het belangrijk dat je een klik hebt met het trainingsbureau en met de trainers. Op Werksite vind je veel bureaus en trainingsinstituten die een incompany training bij jouw bedrijf kunnen verzorgen.

Een incompany training is altijd maatwerk. Je begint daarom met het onderzoeken wat de behoefte is van het team. Zodra je dit goed in beeld hebt is het makkelijker om de juiste specialist te vinden. Hier op Werksite vergelijken we alle aanbieders van incompany trainingen in Nederland. Je kan zelf zoeken op plaatsnaam, type trainer, kosten en startdatum.
Wil je een snellere oplossing? Bel dan met de adviseurs van Werksite. Je komt dan snel in contact met maximaal drie trainingsbureaus die een offerte geven voor jouw vraag. Dit kost je niets. Je bereikt onze adviseurs via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

De kosten van een incompany training zijn zeer divers. Dit komt doordat deze trainingen altijd als maatwerk worden aangeboden. Veel trainingen worden bijvoorbeeld speciaal toegeschreven of ontwikkeld voor jouw specifieke behoefte. De kosten van een incompany training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, duur van de training in aantal uren of dagen, expertise die gevraagd wordt van de trainer.
Een offerte voor jouw bedrijf ontvang je het snelst door contact op te nemen met een adviseur van Werksite. Je bereikt ons via telefoonnummer 085 – 40 195 40 of klantenservice@werksite.nl.

Deze trainingen worden bijna altijd door de werkgever betaald. Soms vindt er een regeling plaats dat de werknemer de kosten (gedeeltelijk) terug betaald indien hij binnen twee jaar de organisatie verlaat. De werknemer heeft in dat geval namelijk meer profijt van de opgedane kennis dan de werkgever.

Offertes voor incompany trainingen ontvang je door de trainingen op onze te vergelijken. Bij alle trainingen kan een formulier ingevuld worden. De opleider of het trainingsbureau neemt daarna contact met je op om de aanvraag te bespreken. Deze aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. Het is ook mogelijk om advies van Werksite te krijgen. Een adviseur van Werksite brengt dan jouw wensen in kaart en gaat op zoek naar drie opleiders die het beste aanbod hebben. Wil je persoonlijk advies, bel dan met telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Heb je een incompany training die je op onze website wil plaatsen, maak dan direct een account aan. Je kan zelf beschrijven wat jouw aanbod is, wie jouw doelgroep is en hoe de incompany training aangeboden wordt. Onze bezoekers vinden het aanbod op onze website en komen direct met jou in contact.

Je kan gratis advies krijgen over incompany trainingen door contact op te nemen met Werksite. Je bereikt onze adviseurs via telefoonnummer 085 – 40 195 40. Of stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl.

Onze beste beoordeelde artikelen over Incompany Trainingen

Artikelen

Leidinggeven en groepsdynamica

Leidinggeven is meer dan alleen de baas zijn. De essentie van effectief leiderschap is dat een tea...