logo

Het Coachbureau

Bekijk bedrijfsprofiel

Coaching-to-go | Loopbaan- en persoonlijkheidstesten

€ 20,00 (1 uur) Online, Steenwijk Max. 1 deelnemer

Wil jij weten waar je krachten liggen?  Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Hoe ga je om met tegenvallers?

Ik bied een drietal testen waarvoor je je direct kunt aanmelden! Bij deze testen wordt een rapport geleverd dat je direct in je werk of tijdens het solliciteren kunt gebruiken.

 

Leer meer over je competenties (20 minuten) € 20,-

Deze test geeft inzicht in je kerncompetenties, competenties die nog verder ontwikkeld kunnen worden en stressoren. Er zit ook een koppeling in met een beroependatabase waarbij je direct kunt zien welke beroepen het beste passen bij de jouw competentieprofiel.

 

Test je persoonlijke effectiviteit (15 minuten) € 30,-

Met deze korte test breng je je “coping-stijlen” in beeld, oftewel hoe ga jij om met lastige situaties of tegenslagen? Voor coaches is deze test vooral een tool om te kijken waar mogelijke oorzaken en knelpunten zitten waar we dan gericht samen op in kunnen zoomen. Deze test kan je ook helpen om inzicht te krijgen hoe jij jezelf staande houdt in een veeleisende functie waarop je wilt solliciteren.

 

Hoe groot is jouw veranderbehoefte? (30 minuten) € 60,-

Door samenwerking met een gespecialiseerd bureau kunnen we een test aanbieden die aansluit bij mijn coachwerk. Het gaat hierbij om een derde generatie Interessevragenlijst die naast je interessestructuur ook de behoefte aan verandering en in dat verband je leervermogen meet.

Zeer geschikt wanneer je worstelt met dat onderbuikgevoel dat je niet meer helemaal op je plek zit, maar onvoldoende onder woorden kunt brengen wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Heb je interesse? Vul je gegevens in