logo

Het Coachbureau

Bekijk bedrijfsprofiel

Coaching-op-maat | Coachgesprek of -traject

€ 90,00 (1 uur) Online, Steenwijk Max. 1 deelnemer

Heb je een kwestie waar ik snel een oplossing voor kan aandragen en waar je geen lang traject voor nodig hebt?

 

Hoe werkt het? 

Ik bied je de mogelijkheid om vooraf je specifieke coachvraag in relatie tot werk bij mij neer te leggen.

We bespreken dit telefonisch door

Gevolgd door een (digitaal) coachgesprek van 60 tot 90 minuten. 

Dit gesprek kan live, online of telefonisch. Deze sessie wordt gefactureerd op uurbasis.

Na dit gesprek kan het zijn dat je de oplossing hebt voor je probleem, vraagstuk of uitdaging.

 

Soms wil je verder, je hebt de smaak te pakken. 

 

Coachtraject 

Wanneer je meer wilt weten over een coachtraject in relatie tot je werk of omdat je het idee hebt dat je teveel hooi op je vork hebt om nog lang op het gewenst niveau te kunnen blijven werken, neem dan contact met me op. 

 

Ik ondersteun je met  maatwerktrajecten, waardoor  ik geen vaste prijs vraag. Wel kan ik aangeven dat ik praktisch en pragmatisch in mijn aanpak ben en een traject gemiddeld uit maximaal 5 tot 7 gesprekken van 60 minuten bestaat. Is er eerder duidelijkheid? Dan stoppen we eerder! Duurt het langer, dan bespreek ik dat met je of ik verwijs je wellicht zelfs door naar iemand anders.

 

Mijn intentie is het om je binnen het afgesproken aantal gesprekken voldoende handvatten en instrumenten te hebben gegeven zodat je zelf verder kunt.

 

De gesprekken vinden met name online plaats zodat je niet hoeft te reizen en in de privacy van je eigen huis het gesprek kunt aangaan. Na afloop van ieder gesprek stuur ik je via de mail aanvullende opdrachten. 

Na een aantal maanden volgt er nog een afrondend gesprek. Hierbij kijken we samen hoe het gaat en waar je nog extra ondersteuning bij kunt gebruiken. Indien van toepassing zet ik aanvullende testen in die je kunnen helpen bij de stappen die je gaat zetten. 

 

Belangrijk is je inzet en bereidheid om verschillende opdrachten uit te voeren, zelfs al lijken die nog zo vreemd. Ze ondersteunen het proces en zijn daardoor belangrijk. 

Heb je interesse? Vul je gegevens in