Vergelijk 366 freelance-zzp specialisten

Wat kosten freelancers en ZZP-ers? Vraag vrijblijvend offertes aan voor jouw opdracht. Vergelijk ook de 304 Freelancers en ZZP'ers. De gemiddelde score is 8,6 uit 47 ervaringen.

Bel met onze adviseurs

ma t/m vr 08:30 - 21:00 uur

085 - 40 195 40

Freelance & ZZP

Veel bedrijven vinden het prettig om met tijdelijk personeel te werken. Freelance- en ZZP-krachten zijn daarbij favoriet. Zoekt u een freelance of ZZP professional? Werksite heeft een grote pool van freelance- en ZZP-aanbieders. U vraagt gratis offertes aan en kunt meteen vergelijken.

Hoe werkt het:

Offerte stap 01

U vult het formulier in en de expertise waar u naar op zoek bent.

Offerte stap 02

Eén van onze adviseurs neemt contact met u op.

Offerte stap 03

Vervolgens ontvangt u maximaal drie offertes.

Vakgebieden

Voor elk vakgebied is wel een freelance- of ZZP-kracht in te huren. Van ICT-er tot tekstschrijver en van secretariële ondersteuning tot financieel expert. Ondanks dat het werken met freelance- of ZZP-krachten verschilt van loondienst, is het wel belangrijk om met opdrachtbevestigingen te werken. Via ons netwerk komt u met professionals in aanraking en kunt u hun diensten goed met elkaar vergelijken.

 • Verdienstelijk Loopbaan en Organisatieadviesin Leeuwarden

  Verdienstelijk Loopbaan en Organisatieadvies in Leeuwarden

  VERDIENSTELIJK MAAKT KWALITEIT ZICHTBAAR BIJ EEN: ✔ andere baan of outplacement ✔ stap in je ontwikkeling ✔ opleiding ✔ re-integratie bij of na ziekte ✔ carrière switch Wij werken in opdracht van particulieren, werkgevers...

  Branches:
  Accountancy , Advies en Consultancy , Banken en Financiële instellingen ...
  Werknemers:
  0-10
 • Werkflowin Maarssen

  Werkflow in Maarssen

  Werkflow biedt voor zowel werkgever als werknemer diverse Re-integratiediensten aan. Voor begeleiding, coaching en training zijn verschillende trajecten, trainingen, workshops en cursussen beschikbaar.

  Werknemers:
  0-10
 • Caprilli Coaching & Trainingin Amersfoort

  Caprilli Coaching & Training in Amersfoort

  Caprilli Coaching & Training helpt mensen zich bewust te worden van wat ze willen en kunnen en zet daarbij paarden in als hulpmiddel (paardencoaching).

  Branches:
  Accountancy , Advies en Consultancy , Afval en milieu ...
  Werknemers:
  0-10
 • viaWMOin Heerlen

  viaWMO in Heerlen

  viaWMO is een bedrijf dat organisaties en/of particuliere cliënten begeleidt en ondersteunt bij Werk en Re-integratie, (bedrijfs)Maatschappelijk werk en Ondernemerschap.

  Branches:
  Accountancy , Advies en Consultancy , Afval en milieu ...
  Werknemers:
  0-10
 • VuurKracht Adviesbureau voor ondernemersin Leeuwarden

  VuurKracht Adviesbureau voor ondernemers in Leeuwarden

  VuurKracht ondersteunt en adviseert startende en gevestigde ondernemers in Noord-Nederland. Daarnaast voeren wij haalbaarheidsonderzoeken uit en geven wij bedrijfseconomische adviezen. Tot slot voeren wij ook trajecten uit in het kader van...

  Werknemers:
  0-10
 • MAA coachingin Apeldoorn

  MAA coaching in Apeldoorn

  Wij delen de passie om mensen te helpen hun bestemming te vinden. Daarbij vinden wij het een uitdaging om mensen zoveel mogelijk op eigen kracht te laten varen.

  Werknemers:
  0-10
 • JosBo Adviesin Groot-Ammers

  JosBo Advies in Groot-Ammers

  Josbo Advies is een adviesbureau en richt zich op de ondersteuning van mensen en bedrijven op het gebied van verzuim en re-integratie.

  Werknemers:
  0-10
 • Hartman Re-integratiein Nieuw-Vennep

  Hartman Re-integratie in Nieuw-Vennep

  Gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde vraagstukken en NOLOC geregistreerd. Hartman Re-integratie adviseert en ondersteund werkzoekenden via Re-integratie spoor2, Outplacement, loopbaanadvies en coaching.

  Branches:
  Accountancy , Advies en Consultancy , Afval en milieu ...
  Werknemers:
  0-10
 • Steijn reïntegratie coaching trainingin Bergen op Zoom

  Steijn reïntegratie coaching training in Bergen op Zoom

  Lid van Klachtencommissie "Solo", ervaren post-HBO opgeleide coach, Klantenoordeel 9,1 Werkt tussen Rotterdam, Antwerpen en Goes. Thuis in complexe situaties. Gratis: kennismaking 1,5 a 2 u, mailcontact tussen de sessies in en follow up

  Werknemers:
  0-10
 • Kuipers Consultancyin Arnhem

  Kuipers Consultancy in Arnhem

  Kuipers Consultancy is in 2007 te Arnhem opgestart door Han Kuipers om de passie voor ontwikkelen en verbeteren van mensen en organisaties te kunnen delen op een manier die bij u en bij ons past.

 • Ataraxia-Adviesin Tilburg

  Ataraxia-Advies in Tilburg

  Ataraxia-Advies is een coaching-, reïntegratie- en loopbaanadviesbureau. Wij richten ons op organisaties en individuen. Ataraxia-Advies biedt snelle kernachtige coachingsgesprekken, middels Gusto®-coaching, met als doel weer inspirerend...

  Branches:
  Accountancy , Advies en Consultancy , Afval en milieu ...
 • Dictain Sint-Michielsgestel

  Dicta in Sint-Michielsgestel

  Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie:...

  Werknemers:
  0-10
 • Goedezet!in Assen

  Goedezet! in Assen

  Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en goede zet!

  Werknemers:
  0-10
 • id Pleinin Rotterdam

  id Plein in Rotterdam

  Er is een nieuwe tijd is aangebroken op de arbeidsmarkt. En een nieuwe tijd vraagt een nieuwe aanpak. Solliciteren anno 2017!

  Branches:
  Accountancy , Advies en Consultancy , Afval en milieu ...
  Werknemers:
  100-500

Artikelen over 'freelance-zzp'