logo

Enjee coaching

Bekijk bedrijfsprofiel

Loopbaancoaching

€ 1.250,00 (3 maanden) Online, Op locatie... Max. 2 deelnemers

Loopbaancoaching 

Plezier in je werk. Plezier in je leven. Zó belangrijk!

Wat is je vraag?

Je wilt de regie terug over je eigen loopbaan.

Wat is de oorzaak?

Heb je geen plezier meer in je werk? Kost het je meer energie dan dat het je oplevert? Je gaat misschien zelfs met groeiende tegenzin naar je werk. Er moet iets veranderen.

Wat is jouw startpunt?

Je wilt loopbaancoaching gebruiken om op jouw carrièrekansen te verkennen, jouw kwaliteiten en vaardigheden helder te krijgen en met begeleiding op de juiste plek terecht te komen. Zet de stap naar minder stress en meer balans, motivatie, werkgeluk, werkplezier, passie, zingeving en vitaliteit.

De deal

Ontdek in no time wat (al) je persoonlijke drijfveren zijn, waar je talenten liggen én… welke baan of ontwikkeling het beste bij je past. Samen brengen we jouw wensen en doelen in kaart aan de hand van jouw interesses, verlangens en vaardigheden. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke ontwikkelpunten. Daar gaan we actief en praktisch mee aan de slag. Je krijgt meer zelfinzicht, meer bewustwording. Hiermee kun je beter sturing geven aan je gedrag en keuzes die je maakt op de werkvloer. Ik ondersteun je en motiveer je.

Het resultaat van de loopbaancoaching

Na afloop van de loobaancoaching heb je helderder wat je wel en niet wilt en wat je mogelijkheden zijn. En je hebt werk dat bij je past. Een betaalde baan in dienstverband of wanneer dat beter past heb je een businessplan om te starten als zelfstandig ondernemer.

Wil jij meer weten? Vul dan het contactformulier in.

De prijs van een loopbaancoaching varieert van €750,- tot €2500,-

Heb je interesse? Vul je gegevens in