Studeren met NHA

Door Tom Spitters op 7 september 2021  

Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Begin dan met een cursus van NHA. Een thuisstudie van NHA betekent dat je een volgende stap zet in je loopbaan. Of je nu kiest voor een korte beroepsopleiding voor een carrièreswitch, of een cursus waarmee jouw vakkennis weer up-to-date is. De keuze is aan jou. Dit is jouw tijd.

Een ruim aanbod

In het uitgebreide assortiment thuisstudies van NHA vind je altijd wel een cursus of opleiding die bij je past. Wil je je beroepsgericht ontwikkelen? Kies dan bijvoorbeeld voor Computercursussen, of bijvoorbeeld een HRM-opleiding of iets in het vakgebied Administratie of Psychologie. Bij NHA zijn ruim 500 verschillende cursussen beschikbaar.

Niet geslaagd, is lesgeld terug garantie

Dit is een uniek aanbod van NHA! De niet geslaagd = lesgeld terug garantie geldt voor cursussen en opleidingen met examens en studiebegeleiding. Heb je alle huiswerkopdrachten maandelijks ingestuurd en ben je na de startdatum aantoonbaar voor één theorie-examen twee keer zonder te slagen op geweest? Dan ontvang je het betaalde lesgeld (voor de de lesstof voor het betreffende examen) retour. Voorwaarde is wel dat je de hele cursus/opleiding afgerond en betaald hebt. De garantie geldt tot 3 jaar na inschrijfdatum.

Een opleiding of cursus mét hulp van docent

Bij NHA krijg je alles wat je nodig hebt om een thuisstudie met succes af te ronden. Zo ontvang je het lesmateriaal zowel online als ook op papier, en krijg je afhankelijk van de cursus bijvoorbeeld ook extra materialen en boeken. Kies je voor studeren met studiehulp, dan zit er een persoonlijke vakdocent voor je klaar die jou online gaat begeleiden. Je huiswerk wordt gecontroleerd, je ontvangt een terugkoppeling en krijgt antwoorden op je persoonlijke vragen.

Uiteindelijk rond je je cursus / studie af met een diploma of getuigschrift.
Bekijk alle opleidingen van NHA


 

Reageer

Meer artikelen binnen 'Studeren'

Bekijk artikelen op categorie