Opleidingen

Door Tom Spitters op 14 december 2011  

Alle opleidingen in Nederland
Een overzicht van alle opleidingen vind je op deze pagina. Naast mbo-opleidingen en hbo-opleidingen kun je ook kiezen voor een andere studie, cursus of thuisstudie. Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen, doe dan onze gratis studiekeuzetest.

Zoek een opleiding:
Je kunt ook direct zoeken naar de deeltijdopleiding van je keuze. Gebruik daarvoor dit zoekvenster. Geef de naam op van de deeltijdopleiding waar je meer informatie over wenst.


Soorten opleidingen
Er bestaan opleidingen waarnaast je kunt blijven werken. Bijvoorbeeld een bbl-opleiding of deeltijdopleiding. Deze combinatie van opleiding en werk kan ervoor zorgen dat je een carriereswitch kunt maken. Het maakt omscholen makkelijker, maar je moet wel ambitieus zijn. Werk en opleiding samen maakt dat je vaak weinig privetijd over houdt.

Opleidingen en beroepskeuze
Voordat je uit alle opleidingen een geschikte opleiding weet te selecteren adviseren wij om een beroepskeuzetest te doorlopen. Je ontdekt hiermee het beroep dat bij je past. Doe daarom onze gratis beroepskeuzetest, het is een goede eerste investering in je opleiding. Dankzij de beroepskeuzetest kun je uit alle opleidingen een betere selectie maken en definitieve opleiding afstemmen op je uiteindelijke doel: een beroep dat bij je past.

Kiezen uit alle opleidingen
Hoe weet je of je de juiste opleiding kiest? Ga uiteraard op je gevoel af, maar overweeg ook een gesprek met een studie- of loopbaanadviseur. Een overzicht van alle (deeltijd) opleidingen vind je ook op deze pagina. Door op de verschillende opleidingen te klikken ontdek je direct of een deeltijdopleiding aansluit bij je verwachtingen.


 

Reageer

Meer artikelen binnen 'Studeren'

Bekijk artikelen op categorie