Voor al uw vragen over werk

Door Tom Spitters op 17 september 2013  

Werk zoeken is niet eenvoudig. Je bent hard op zoek naar die nieuwe baan maar de geschikte banen liggen vaak simpelweg niet voor het oprapen. Op Werksite houden we een groot aanbod vacatures bij. In dat overzicht vind je dagelijks duizenden vacatures. Hou Werksite dus goed in de gaten want tussen al die jobs zou je zomaar die nieuwe baan kunnen vinden!

Wat voor werk je zoekt hangt natuurlijk vooral af van je opleiding en je beroep. Het grote aanbod jobs op Werksite is daar op ingericht. Je selecteert eenvoudig op wat voor banen je wilt zoeken. Maar je kunt hier ook online werk zoeken op basis van branche, regio of stad.

Solliciteren
Vind je tussen al die banen jobs die goed bij je beroep passen dan begint het eigenlijk pas. Je moet gaan solliciteren. Ook daar helpen we je graag bij.
Vaak komt er bij solliciteren meer kijken dan je denkt. Voor veel mensen vormt solliciteren dan ook het struikelblok op weg naar een nieuwe baan. Daarom krijg je een gratis sollicitatiecursus wanneer je je inschrijft op Werksite. 

Gratis advies van experts
Maar Werksite helpt je met meer dan alleen werk zoeken. Je vindt hier meer dan alleen vacatures. Ook als al je wel werk hebt, kunnen we je vaak van dienst zijn. Onze kracht ligt in het advies dat onze loopbaanexperts je kunnen bieden.

Wat je situatie ook is, een groot aantal loopbaanexperts kan je hier gratis adviseren. Bijvoorbeeld als je een conflict hebt op je werk. Of als je ontslagen dreigt te worden.

Kiezen na je studie
Ben je student en weet je nog niet goed welk beroep goed bij je past? Of heb je het gevoel dat je huidige functie eigenlijk toch niet goed bij je past? Dan kan je hier ook een gratis beroepskeuzetest maken.

Meer artikelen binnen 'Solliciteren'

Bekijk artikelen op categorie