Zoeken naar een nieuwe baan

Door Tom Spitters op 17 september 2013  

Op Werksite vind je alle informatie die je zoekt over je huidige of toekomstige baan. Onze kracht ligt in het aanbod van professioneel advies dat we bieden. Werksite brengt je eenvoudig in contact met honderden experts. Zij beantwoorden al je vragen op het gebied van werk en opleiding.

Advies voor werkzoekenden
De experts zijn er niet alleen voor werkgevers en mensen die vragen over hun baan hebben. Ook als je hard bezig bent met werk zoeken, kunnen ze je adviseren. Zij weten wanneer het verstandig is voor een ander beroep te kiezen en je te laten omscholen, bijvoorbeeld. Of zien wanneer er voor jou mogelijkheden liggen als freelancer.

Werk zoeken wordt een stuk eenvoudiger wanneer je inschrijft op Werksite. Je hebt dan toegang tot ons aanbod van duizenden vacatures. Je zoekt eenvoudig naar banen op functie, regio of stad. Grote kans dat jij tussen al die jobs je nieuwe baan vindt.

Natuurlijk is werk zoeken tussen al onze vacatures pas een eerste stap. Vind je in ons aanbod van vacatures geschikte banen, dan moet je gaan solliciteren. Veel mensen onderschatten dit. Dat je goed bent in je beroep betekent niet automatisch dat je makkelijk die nieuwe baan vindt.

De kunst van het solliciteren 
Solliciteren is een kunst. Werksite biedt je daarom een gratis sollicitatiecursus ter waarde van €59 als je inschrijft. Dat levert je dus niet alleen toegang tot al die geadverteerde jobs. Je leert ook professioneel solliciteren en zet zo weer een stap richting die nieuwe baan.

Werk zoeken begint hier. Zorg dat je op de hoogte blijft van de jobs die zich in onze database bevinden. Maar blijf ook op andere manieren op zoek naar banen.
Veel mensen netwerken om een baan te vinden. Vooral binnen je eigen werkgebied is dat natuurlijk effectief. Mensen met hetzelfde beroep weten vaak het beste wat er speelt. Maar informeer ook altijd bij familieleden, vrienden en kennissen of ze iets voor je weten.

 

Reageer

Meer artikelen binnen 'Solliciteren'

Bekijk artikelen op categorie