Het loopbaancongres door Noloc in Den-Bosch

Door Tom Spitters op 8 november 2013  

Het jaarlijkse loopbaancongres van de Noloc, beroepsvereniging voor loopbaancoaches, was dit jaar opnieuw uitverkocht. Werksite stond dit jaar als exploitant op het congres en stond daarmee in persoonlijk contact met haar klanten. Inmiddels zijn 750 loopbaancoaches en adviesbureaus bij Werksite aangesloten. Veel van hen zijn lid bij Noloc, CMI (Career Management Instituut) en Blik Op Werk.

Waardevolle prospects
Joep Stassen was de dagvoorzitter en kreeg de bezoekers op het puntje van hun stoel. Daarnaast waren er sprekers om de loopbaancoaches te inspireren, motiveren en op creatieve manier te verrassen. Trendwatcher Adjiedj Bakas liet zien welke ontwikkelingen de wereld momenteel doormaakt. Deze sessie vonden wij zelf zeer waardevol, aangezien het laat zien dat Werksite met haar concept helemaal van deze tijd is. Loopbaancoaches worden op bijzonder eenvoudige wijze met zeer waardevolle prospects in contact gebracht, zonder enige acquisitie te hoeven doen.

Het leuke aan het ontmoeten van onze klanten is dat er waardevolle feedback is gegeven. Hierdoor kan Werksite zich nog beter ontwikkelen als kwalitatieve en transparante partner voor loopbaanadviseurs. Goede ideeën zijn altijd welkom en iedereen wordt serieus genomen.

Daarnaast was het mogelijk om tijdens het congres een jaarabonnement te winnen. De aanloop en animo voor onze stand was bijzonder groot. Veel mensen hebben dan ook hun visitekaartje bij ons achtergelaten. Uiteraard kan er maar één winnaar zijn. Uit alle visitekaartjes van die dag hebben uit de hoge hoed het kaartje getrokken van:

Angelique Caris (ItsMyLife Loopbaanadvies)

Bent u nog geen klant bij Werksite, maar wel professioneel bezig met de arbeidsmarkt? Wij ontmoeten u graag volgend jaar op het loopbaancongres. Volgend jaar zal het zijn op 4 november 2014. Heeft u voor die tijd vragen … bel ons of neem een kijkje op www.werksite.nl/loopbaanadviesbureaus.

Loopbaancongres door Noloc 2013

 

Reageer

Meer artikelen binnen 'Loopbaanadvies'

Bekijk artikelen op categorie