Pensioenadvies door professionals

Door Tom Spitters op 17 september 2013  

Dat je op je 65e geen AOW meer krijgt, wist je al. Deze leeftijdsgrens gaat langzamerhand omhoog. Wat de toekomst in petto heeft, hangt o.a. af van politieke grillen en Europese richtlijnen. Daarom kun je maar beter niet te afhankelijk van je staatspensioen worden. Je weet simpelweg niet óf je een pensioen krijgt en zo ja, op hoeveel euro (als we daar nog mee betalen) je maandelijks kunt rekenen.

Het is daarom niet alleen wenselijk, maar zelfs  noodzakelijk om voor je pensioen te sparen. Zo hou je het heft in handen en voorkom je dat je voor nare verrassingen komt te staan. De eerste stap tot een veilig pensioen is het pensioenadvies. Op Werksite geven we je zowel algemeen advies als advies op maat.

Waarom je pensioenadvies nodig hebt
Wanneer je deze keuze eenmaal hebt gemaakt is de vraag: hoe kan ik sparen voor mijn pensioen? Er zijn heel wat manieren waarop je je geld kunt wegzetten tegen rente, van veilig sparen tegen een vaste rente tot agressief beleggen tegen een potentieel hoog rendement met de nodige risico’s.

Wellicht is de investering in pensioenadvies enkele honderden euro’s, maar het inzicht in je financiën dat dit advies biedt kan op lange termijn makkelijk tienduizenden euro’s waard zijn. Een no-brainer dus. Werksite helpt je bij het organiseren van je pensioenadvies: op deze site vindt je heel wat betrouwbare en onafhankelijke adviseurs die je advies op maat kunnen geven. Maar je hoeft hier niet meteen je portemonnee voor te trekken.

Gratis oriërenterend pensioenadvies?
Werksite brengt specialisten op het gebied van studeren, recruitment, juridisch advies en pensioenen bij elkaar. Jij als bezoeker profiteert hiervan. Met jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste vormen van pensioensparen, zijn de financieel adviseurs die zijn aangesloten bij ons panel van experts dé vraagbaak. Stel online je vraag en ontvang zo snel mogelijk een duidelijk en verhelderend antwoord. Vervolgens kun je er alsnog voor kiezen een professioneel pensioenadvies, als het even kan bij een onafhankelijke partij, aan te vragen.

 

Reageer

Meer artikelen binnen 'Financieel advies'

Bekijk artikelen op categorie