Succesvolle carrièreswitch maken!

Door Tom Spitters op 23 januari 2017  

Heb je het gevoel dat je qua werk niet op de juiste plek zit, dat je baan een sleur wordt of heb je het idee dat je talent niet optimaal tot z’n recht komt? Overdenk je een carrièreswitch, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Ook al heb je de juiste opleiding, toch kan het voorkomen dat je met tal van dergelijke vragen zit. Het is altijd moeilijk om voor een verandering te kiezen, want dit kan ingrijpende gevolgen hebben voor je financiën. Er zijn immers altijd verplichtingen die gewoon doorgaan.


Wat zijn je drijfveren?

Overweeg daarom de hulp van een professioneel coach, die samen met jou onderzoekt, wat je kwaliteiten en capaciteiten zijn en waar je écht gelukkig van wordt. Het hoeft niet meteen te betekenen dat je op zoek gaat naar een baan in een totaal andere branche. De hulp die een loopbaancoach biedt, richt zich vooral op jouw intrinsieke motivatoren. Wanneer je erachter komt wat jouw drijfveren zijn, is het gemakkelijker om keuzes te maken en een andere weg in te slaan.


Vergelijk drie loopbaancoaches

Nieuwe stap in toekomst

Op Werksite bieden wij uiteenlopende professionele loopbaancoaches en loopbaanbureaus aan in je eigen regio. Kies er 3 uit en ontvang van hen gratis een offerte, die je met elkaar kunt vergelijken. Bij welke loopbaancoach of bureau heb je het beste gevoel en waar hecht je belang aan? Een persoonlijk adviseur van Werksite staat je graag te woord, om de juiste specialist voor jouw vraag te vinden. Vul onderstaand formulier in en zet de eerste stap naar een succesvolle carrièreswitch. Je krijgt er geen spijt van!

 

Reageer

Meer artikelen binnen 'Coaching'

Bekijk artikelen op categorie