Gratis loopbaancoaching met Ontwikkeladvies NLWerktDoor

Door Tom Spitters op 3 augustus 2020  

Iedereen die hulp nodig heeft bij zijn loopbaan, kon op 1 december 2020 GRATIS gebruik maken van het Ontwikkeladvies. Deze tijdelijke subsidieregeling is niet meer beschikbaar! Het traject bleek enorm populair en erg waardevol, wanneer je niet goed weet wat jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn. Iedereen van 18 tot 67 jaar kon hiervan gebruik maken.
De waarde van het coachingstraject was €700.

Misschien komt er een nieuwe ronde van het Ontwikkeladvies. Meld je dan snel aan, want op = op. Adviseurs van Werksite brengen je in contact met een loopbaancoach in jouw regio. Via telefoonnummer 085 - 40 195 40 krijg je direct persoonlijk advies. Je kan ook een e-mail sturen naar klantenservice@werksite.nl.


Persoonlijk ontwikkelplan

Met het gratis Ontwikkeladvies krijg je professionele hulp van een loopbaancoach. Jouw eigen coach helpt je met een arbeidsmarktscan, het resultaat is een persoonlijk ontwikkelplan. Hiermee krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die de arbeidsmarkt te bieden heeft.

Het doel van de arbeidsmarktscan is om op basis van jouw kennis, vaardigheden en competenties, kennis te maken met sectoren waar er een goed toekomstperspectief is. Deze arbeidsmarktscan moet jouw arbeidsmarktpositie in kaart brengen. De scan beantwoord vragen zoals: ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’. Zo is het mogelijk dat je advies krijgt om in een ander beroep of branche te gaan werken. De coach maakt duidelijk hoe je deze doelen bereikt.


Criteria aan de arbeidsmarktscan

  1. De arbeidsmarktscan maakt duidelijk welke kansen er op de arbeidsmarkt zijn (bijvoorbeeld in tekortsectoren) op basis van jouw persoonlijke competenties, het betreft dus altijd maatwerk;
  2. De arbeidsmarktscan bekijkt een breed beeld van persoonlijke competenties, drijfveren en leervermogen. Dit is jouw persoonlijk profiel dat gematcht wordt met het op dezelfde wijze opgebouwde profiel van kansrijke arbeidsmarktopties;
  3. Deze scan is volledig digitaal beschikbaar met een duidelijke uitleg van de loopbaancoach naar jou als klant.

De coach investeert minimaal vier uur in jouw persoonlijke begeleiding. Het resultaat is een individueel ontwikkelplan. In het ontwikkelplan staan concrete acties beschreven die jij als deelnemer op de korte of de lange termijn kan doorlopen. Hiermee werk je aan specifieke doelen voor een duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Ook maakt de coach duidelijk waar je als deelnemer terecht kan om (financiële) ondersteuning te krijgen bij de uitvoering van het ontwikkelplan.


Aanmelden: 085 - 40 195 40

Aanmelden is nu niet meer mogelijk. Per 1 december 2020 waren 50.000 trajecten beschikbaar. Deze trajecten waren dezelfde dag gevuld door de enorme belangstelling. Wij kunnen je nog altijd met een loopbaancoach in contact brengen, maar dit zijn geen gratis trajecten. Heb je professioneel loopbaanadvies nodig, vul dan onderstaand formulier in.
Of bel direct met een adviseur van Werksite via telefoonnummer 085 - 40 195 40.

 

Reageer

Meer artikelen binnen 'Coaching'

Bekijk artikelen op categorie