Vraag

Mogelijkheid om te starten als zelfstandige ondernemer vanuit re-integratie spoor 2

Ik ben zit momenteel zo goed als een jaar in de ziektewet wegens een burn out. Wij, werkgever en werknemer hebben besloten dat terugkeer naar mijn oude baan geen optie is. Wij zijn daarom eerder gestart met een spoor 2 re-integratie traject van 6 maanden, nu bijna halverwege. Ik doe momenteel 2x4 uur vrijwilligerswerk per week, om wat structuur te herkrijgen. Gaande het traject zijn we, coach en ik. Er achter gekomen dat mijn passie lonkt om eventueel als kleine zelfstandige ondernemer te starten.
Nu vroeg ik mezelf af welke mogelijkheden hier in zijn vanuit mijn huidige positie, werkgever, UWV... En er eventuele regelingen zijn waar ik aanspraak op zou kunnen doen. Die mij hierbij zouden kunnen helpen.
Ik heb hier en daar mezelf wel wat ingelezen. Maar er blijven toch een hoop zaken onduidelijk voor me. Vandaar dat ik hier deze vragen neerleg.

Vast dank voor jullie eventuele reactie's


07-11-2022 Vraag van Willem

Wij helpen je bij het vinden van het beste re-integratiebureau

Wij vergelijken het aanbod voor re-integratie in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende re-integratietraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Re-integratie traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40